Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A legtöbb ember miért "csalódi...

A legtöbb ember miért "csalódik" bennem, amikor megismernek?

Figyelt kérdés

Nem öltözködöm fiúsan,se nőiesen,a kettő között valahol,de lényegesen több bennem a "lány".(hosszú szőkésbarna,zöldszemű,165/50 stb...) Látásra mindenki azt mondja hogy kedves/aranyosnak tűnök.Ez eddig oké;És előjön az a kérdés,hogy milyen zenéket szeretsz,általában ott néznek nagyot,amikor mondom,hogy : Mr.Busta,Siska Finuccsi,DSP,stb .. És innentől kezdve mindenkinek megváltozik véleménye. Miért ?

(próbáltam helyesen írni, a hibákért bocs)

15l

2011. ápr. 11. 12:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
10%

Talán mert amit felsoroltál az nagyon messze áll attól hogy zenének nevezd..Ilyenkor persze jön a csodálkozás,hogy mi lehet veled a baj,ha nem ismersz fel egy színvonalas zenét,és egy rakás borzalmas valamivel rontod a hallásodat..

Bár személy szerint nem úgy értékelem az embereket,hogy ki milyen zenét hallgat,de vannak dolgok amik nagyon is nagy jellemzést adnak az illetőről is.Hogy milyen zenét,milyen filmeket szert..Szeret-e olvasni,értelmes-e általános kérdésekben stb.. Ilyenkor már nem a külső és az öltözködés számít..Aki ilyen (nem is tudom hogy nevezzem??) valamiket hallgat az számomra is is értéktelen lenne...

UI: Nem a zenestílussal van bajom,mert sok nagyon jó rapper van..de ezek szánalmas,gyenge próbálkozások..

2011. ápr. 11. 13:08
 2/20 A kérdező kommentje:
ne a zenét fikázd,a kérdésre válaszolj!
2011. ápr. 11. 13:10
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Édesem!! Nem a zenét fikázom!4 Látom nem fogtad fel a lényeget...Na ez az ami miatt csalósnak benned!!!

Egyszerűen nem látod a fától az erdőt ...

Ha valaki ilyen dolgokkal butítja magát,aki nem képes az életben az értelmes,jót felfedezni,megismerni,az nem is lehet valami érdekes,kedvelt ember..

Senki nem szeret egy kötekedő vagy iszonyatosan buta emberrel együtt lenni..Az ilyen emberek csak a hasonló jellemekkel bírókkal tudna együtt lenni,de velük sem tud,mert ott is menne a vita állandóan..

2011. ápr. 11. 13:17
 4/20 anonim ***** válasza:
javítok: nem csalósnak hanem csalódnak benned.
2011. ápr. 11. 13:17
 5/20 A kérdező kommentje:
asszem nem írtam semmi olyat amivel beléd kötöttem volna, vagy tévedek ?!
2011. ápr. 11. 13:19
 6/20 anonim ***** válasza:
73%

" A kérdező kommentje:

asszem nem írtam semmi olyat amivel beléd kötöttem volna, vagy tévedek ?!"

Én most már pontosan tudom,hogy miért csalódnak benned..

Az első írásomra a reakciód,hogy ne fikázzam a zenédet..Képtelen voltál olvasni a sorok között,neked csak az jött le,hogy "fikázom a zenét"

Megírtam,hogy nem erről szólt,és bizony az emberek messzire elkerülik azokat akikkel nem lehet értelmesen kommunikálni vagy kötekedősek..

De te itt csak azt olvastad ki,hogy "kötekedős lennél"

Nos én itt be is fejeztem,mert nekem ennyi elég is volt...

Veled beszélgetni olyan mintha a falhoz beszélne az ember..

Ha nem vagy képes felfogni a dolgokat akkor mindig is csalódni fognak benned..

2011. ápr. 11. 13:27
 7/20 A kérdező kommentje:
észre vetted,hogy még mindig nem a kérdésre válaszolsz ?!
2011. ápr. 11. 13:28
 8/20 anonim ***** válasza:
73%

Tényleg igaza van az előttem írónak..A kérdésre válaszolt,csak te nem vagy képes felfogni..

De leírom neked konyha nyelven,hogy megértsd..

Ha valaki olyan dolgokkal hülyíti magát amivel nem tud értelmesen kommunikálni,gondolkodni,akivel nem lehet beszélgetni,mert olyan sík hülye mint egy lyukas vödör azt messziről elkerülik..Na és itt a lényeg..Ha ilyen szarságokkal bombázod az agyad akkor te ritka buta lehetsz..Amit én már látok is,hiszen te tényleg csak azt hajtogatod,hogy

a kérdésre válaszolj..a kérdésre válaszolj...B+ olvasd el mit írtak,és ott a válasz...

Húúúú én tökre örülök,hogy nem ismerlek..

19/f

2011. ápr. 11. 13:41
 9/20 anonim ***** válasza:

Ezen a civakodáson jót derültem. De, térjünk a lényegre.

Az a baj, hogy az emberek kirekesztőek, ha valaki nem JB -t hallgat vagy egyéb ilyen tucat fost már egyből rossz, stb... stb... hogy miért? Mert egyszerűen zavarja őket, hogy mást szeretsz. Belehallgattam ezekbe, amiket felsoroltál, és érthető az emberek kételye veled kapcsolatba. Eléggé nyersen adják elő a mondanivalójukat, és itt jön a baj. Lehet, hogy most hülyének tartasz, de az ember, egy kicsit olyan, amilyen zenét hallgat. Te, mivel eléggé nyersen előadott számokat hallgatsz, ezért az emberek azt hihetik, hogy te is ugyan olyan nyersen adod elő a mondandódat, mint az általad kedvelt együttesek. Próbálkozz vissza venni magadból, mert valószínűleg a nyers előadásmódoddal lehet a baj. Legyél kicsit elnézőbb, kedvesebb. (ha gondolod hallgass komolyzenét, hidd el jót tesz)

2011. ápr. 11. 14:45
 10/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem csak a zene a gond. Talán nagyon rágörcsölsz az egészre, és a kommunikációddal is gondok lehetnek. Sose próbálj másnak látszani, mint aki vagy! Legyél természetes, valakinek majdcsak be fogsz jönni!
2011. ápr. 11. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!