Normális vagyok? Általános ellenszenvem van a korombeli csajok iránt.
Az a baj, hogy csajoznom kéne, de nem akarok. Nem érzek magamban erőt hozzá. Ennek több oka van:
- én (szerintem) normális vagyok, nem úgy, mint a legtöbb korombeli agyhalott majom, aki az izmain és a ruháin kívül semmit nem tud felmutatni. Én gazdag családból jövök, de soha nem akartam villogni a márkás cuccokkal, mert szerintem azt csak nagyképű $eggfejek teszik. Mármost ennek ellenére még soha nem volt csajom. Tartok tőle, hogy az, hogy valaki normális, az már egy mai csajnak nem elég, nekik nagyképű f@$zfejek kellenek...
- minden csajt, úgy általában véve, qrvának látok. (persze vannak kivételek). Iszonyúan idegesít, ahogy tudatában vannak, és hasznot húznak abból, hogy csábítóak tudnak lenni, hogy ösztönből kellenek a fiúknak/férfiaknak. Ha valaki, aki normális a nyálát csorgatja egy ilyen qrva után és a lelkét odaadná érte, mert annyira tetszik neki, azt az ilyen csaj kiröhögi. Na EZ az, amit ha látok, akkor lelkiismeret nélkül lelőném az illető p1csát. Nekem van egy olyan érzésem, hogy senki nem fogja fel, hogy az ego mekkora hatalom. Mindent megadnak az emberek a mai gyerekeknek, és ettől veszélyesen egoista lesz a társadalom, és akkor nem lesznek erkölcsi normák.
Na de visszakanyarodva: szóval nem nagyon érzem magam képesnek a csajozásra a fent említett okokból... pl van egy csaj, aki iszonyúan tetszett, szabályos lelki válságban voltam miatta, de észre se vett... most meg úgy viselkedik, mint egy rossz qrva. De persze az emberek ezt szeretik, vannak barátai, miért ne?? Én pedig normális próbálok lenni és kultúrált, nem járok el beb@szni meg ilyenek, hanem könyveket olvasok inkább... de persze nyilván én csinálom rosszul, hisz nekem alig vannak barátaim, a legtöbb mocskos kis qrvának meg van egy csomó, és jó felnőttek lesznek belőlük. Nekem is ilyennek kéne lennem?
Rosszul látom a dolgokat? Írjatok légyszi!
örülnék ha lennének ilyen pasik mint te én is utálom az öntelt qrvákat meg a szőke cicákat persze ismerek olyat aki szőke cicának néz ki mégis nagyon jófej...
több ilyen pasi kéne ebbe a világba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!