Normális vagyok? Általános ellenszenvem van a korombeli csajok iránt.
Az a baj, hogy csajoznom kéne, de nem akarok. Nem érzek magamban erőt hozzá. Ennek több oka van:
- én (szerintem) normális vagyok, nem úgy, mint a legtöbb korombeli agyhalott majom, aki az izmain és a ruháin kívül semmit nem tud felmutatni. Én gazdag családból jövök, de soha nem akartam villogni a márkás cuccokkal, mert szerintem azt csak nagyképű $eggfejek teszik. Mármost ennek ellenére még soha nem volt csajom. Tartok tőle, hogy az, hogy valaki normális, az már egy mai csajnak nem elég, nekik nagyképű f@$zfejek kellenek...
- minden csajt, úgy általában véve, qrvának látok. (persze vannak kivételek). Iszonyúan idegesít, ahogy tudatában vannak, és hasznot húznak abból, hogy csábítóak tudnak lenni, hogy ösztönből kellenek a fiúknak/férfiaknak. Ha valaki, aki normális a nyálát csorgatja egy ilyen qrva után és a lelkét odaadná érte, mert annyira tetszik neki, azt az ilyen csaj kiröhögi. Na EZ az, amit ha látok, akkor lelkiismeret nélkül lelőném az illető p1csát. Nekem van egy olyan érzésem, hogy senki nem fogja fel, hogy az ego mekkora hatalom. Mindent megadnak az emberek a mai gyerekeknek, és ettől veszélyesen egoista lesz a társadalom, és akkor nem lesznek erkölcsi normák.
Na de visszakanyarodva: szóval nem nagyon érzem magam képesnek a csajozásra a fent említett okokból... pl van egy csaj, aki iszonyúan tetszett, szabályos lelki válságban voltam miatta, de észre se vett... most meg úgy viselkedik, mint egy rossz qrva. De persze az emberek ezt szeretik, vannak barátai, miért ne?? Én pedig normális próbálok lenni és kultúrált, nem járok el beb@szni meg ilyenek, hanem könyveket olvasok inkább... de persze nyilván én csinálom rosszul, hisz nekem alig vannak barátaim, a legtöbb mocskos kis qrvának meg van egy csomó, és jó felnőttek lesznek belőlük. Nekem is ilyennek kéne lennem?
Rosszul látom a dolgokat? Írjatok légyszi!
Miért lennének ezekből a senkiháziakból jó felnőttek? Ők azok az idióta ribik lesznek 30 évesen is, és lesz majd egy kigyúrt gazdag pasijuk akinek az IQ-ja tán' a 20-at nem éri el. Vagy a sarkon kötnek ki, mert egy idő utána kutyának sem fognak kelleni. Ezek a kis csajok (tiszt.kiv.) 23 éves korukra már kiéltekké válnak, nincs bennük semmi tűz, szétdrogozták, bulizták, itták, pasizták magukat.
Amúgy nagyon egyszerű a dolog, az én barátom 17 volt mikor megismerkedtünk, én akkor 25 és tök jól megvagyunk két éve, neki is volt egy válsága, hogy egyszerűen nem tudott mit kezdeni a vele egykorú nyihegő kislányokkal és szerintem perpill el sem tudná magát képzelni ilyennel, minek után én most vagyok 27, azért belőttem neki a mércét, nem valószínű, ha szétmegyünk, hogy leáll egy 18 éves rüfkével.
A korodhoz képest, -legalábbis az írásod alapján- sokkal fejlettebb, érzékenyebb és felnőttebb vagy, keress idősebb nőt te is, senkinek nem kötelező a csak a korabeliekkel kapcsolatot létesíteni.
Az, hogy ezekből az emberekből milyen felnőtt válik ne foglalkozz, úgysem tudjuk megváltani a világot, de a probléma ott kezdődik, hogy a szülő nevelte ilyenné ( hagyta rá a dolgokat, mindent a segge alá tolt, nem tudja megbecsülni ami van, sosem kellett semmiért felelősséget vállalnia, mert anyu apu mindent elintézett ), ez az ő szegénységi bizonyítványuk lesz.
276N
"Az a baj, hogy csajoznom kéne, de nem akarok."
Miért kéne??? Majd ha elérkezettnek látod az időt akkor, elkezded. Nem kell erőltetni semmit.
Szia, szerintem normális vagy. Ne hidd viszont, hogy csak mostanában van így, régebben is ez volt - talán mindig is. Én kb. 10 évvel vagyok idősebb nálad, és 17 évesen ugyanígy éreztem. Mondjuk én lány vagyok, és az (akkori) fiúkat tartottam oltári nagy bunkónak. Mit meg nem adtam volna akkor egy olyan srácért, mint te :) De nem találtam egyet sem akkor... csak miután elvégeztem a középiskolát... viszont akkor többet is :)... akik szintén alig várták már, hogy egy normális (nem divatozó, nem menőző, nem nagyképű stb.) lányt találjanak... és mondhatom az összes barátom (nem volt sok) nagyon megbecsült, ahogy a mostani is, míg az egykori tiniq.r.vákat vagy úgy használják a pasik, mint a rongyot, vagy már több gyerekük van, és a férjük csalja v. veri v. háztartási robotgépnek használja őket.
Szerintem ne a plázacica-stílusú csajok között keresgélj. Én később rájöttem, hogy nagyon sok olyan ember van, mint én... csak a csendesek, nem annyira feltűnők, nem divatmajomkodók között kell keresgélni. Tudod: "fecseg a felszín, hallgat a mély." Én biztos vagyok benne, hogy ma is sok olyan értelmes tinilány van, aki alig várja, hogy egy olyan fiú, mint te, végre megszólítsa :)
És azt se hidd, hogy ezek a jófejkedő, bun.kó q.rvák és márkás ruhában járó s.e.ggfe.jek "jó felnőttek lesznek". Üres, kiégett, mindennel elégedetlenkedő, soha semmiben boldogságot nem találó, másokra folyton irigykedő, egymást folyton lepipálni akaró, boldogtalan, sekélyes felnőttek lesznek. Higyj nekem, van 10 év előnyöm hozzád képest, és én láttam (látom), hogy mi lett az ilyenekből.
Te meg iskolába járhatnál meg helyesírási szótárt nézegethetnél.
Az hogy egy pasi eljár bulizni qrva kevés ahoz hogy esze is legyen, de ha neked nem kell értelmes pasi, járj hyperspace-re ott lehet jó sok értelmiségit, komoly kapcsolatra találni :)
szerintem sincs azzal gond, ha vki megválogatja, mit vesz fel, vagy ha vki szeretne szépen mutatni..tény, hogy jól esik a lányoknak, ha megdicsérik őket, ha azt mondják, jól nézel ma ki, de ugyanez a fiúknál is igaz. szerintem te ugyanúgy örülsz, mikor megdicsérik a pulcsid..
nem csinálod túl jól, ha azért mert egy lány jól néz ki, mert rámosolyog egy fiúra egyből leírod...nálad mit csinál egy rossz qrva? elismerem, hogy sok olyan korunkbeli lány van, de azért normálisból is több, mint te most hiszed...
jól teszed, olvass könyvet, én is azt részesítem előnyben..:)
igen, lehetnek belőlük jó felnőttek, ugyanis ez egy olyan korszak, amit valószínűleg egyetem után befejeznek, nem lesz valszeg később hatása az életükre... ez nem feltétlen jó. persze lesznek jó élményeik, de ilyenek neked is biztosan, te valszeg még többet nyersz majd, sok mindenre rájöhetsz ez idő alatt, talán megtalálod a dolgokat, amik igazán érdekelnek stb.
kicsit nyithatnál viszont az 'olyanság' felé, főleg, hogy rájöjj, nem feltétlen szar alak, aki eljár esténként.
mindezt úgy mondom, hogy kb veled értek egyet...:D de tom, hogy nem kéne :)
amúgy durván fogalmazol, ebben rájuk emlékeztetsz...
27 éves, sztem utánad simán összeállna egy 18 éves csajjal, ne haragudj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!