Miért ilyen gyerekesek a korombeli lányok? Vagy velem nem stimmel valami?
Úgy csúfolják egymást, hogy klotyó manó, meg hasonlók valami hülye 2éves kacajjal utána, nem leszek a barátod, mondják duzzogva, nyelvet öltögetve egymásra, ha a szerelem vagy hasonló dolgok kerülnek szóba, beszélni sem lehet velük, mert elröhögik az egészet. Néha egymás kezét fogva járnak a legjobb barátnőjükkel, meg puszit adnak egymásnak:S Hogyha megkérdezem tőlük melyik a jobb srác az xy vagy az yx, akkor csak bambán bámulnak, majd elkezdenek a tegnapi háziról dumálni...stb
Szerintem ebőől már legalább 1-2 éve ki kellett volna nőnijük, de nem...
Vagy ezt csak én látom így, én vagyok csak ilyen´˝nem normális˝?
13/L
Szerintem is. Tiszta ideg vagyok, hogy nem lehet velük beszélni normálisan semmiről.
Ráadásul olyan hülyén is tudnak öltözni, mintha még életükben nem hallották volna azt a szót, hogy divat. És nem azért, mert nincs pénzük rá vagy ilyesmi, mert nekem sincs és mégis van egy öltözködési stílusom, ami divatosnak mondható.
Jó de én... igen.
Ez baj?
nem baj.. de ne utáld őket ezért..szerintem 13 évesen ez még teljesen normális, ebben a korban vannak a lányok úgymond a "vihogó"-korukban.
Itt csak arról van szó, hogy te előbb komolyodsz mint ők..ami nem baj, keress olyan embereket, akik szintén érettebbek és komolyabbak, velük majd jobban meg fogod érteni magad.
Korodhoz képest érettnek tűnsz. Velem is hasonló helyzet volt 2 évvel ezelőtt 7. osztályban. Nagyon gyakran láttam az elp*csásodó évfolyamtársaimat, osztálytársaimat, s akkor még mindig egy 10 éves szintjén voltak, vagy nem tudom. Egyszerűen nem értettem meg őket, hisz kicsivel érettebbnek éreztem magam a többieknél.
Szerintem nem kell velük foglalkoznod. majd megjön egyszer az eszük, hogy jobb lenne kinőni ebből a gyermeteg korszakból. Avagy: keress olyan társaságot, vagy járj el olyan szakkörre, ahol megértetheted magad, illetve olyan társaságod lenne, akik megértenek, és normálisan el tudnak beszélgetni dolgokról.
Ne haragudj, fáradt vagyok kicsit, és csak úgy jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!