Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális vagyok? Általános...

Normális vagyok? Általános ellenszenvem van a korombeli csajok iránt.

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy csajoznom kéne, de nem akarok. Nem érzek magamban erőt hozzá. Ennek több oka van:

- én (szerintem) normális vagyok, nem úgy, mint a legtöbb korombeli agyhalott majom, aki az izmain és a ruháin kívül semmit nem tud felmutatni. Én gazdag családból jövök, de soha nem akartam villogni a márkás cuccokkal, mert szerintem azt csak nagyképű $eggfejek teszik. Mármost ennek ellenére még soha nem volt csajom. Tartok tőle, hogy az, hogy valaki normális, az már egy mai csajnak nem elég, nekik nagyképű f@$zfejek kellenek...

- minden csajt, úgy általában véve, qrvának látok. (persze vannak kivételek). Iszonyúan idegesít, ahogy tudatában vannak, és hasznot húznak abból, hogy csábítóak tudnak lenni, hogy ösztönből kellenek a fiúknak/férfiaknak. Ha valaki, aki normális a nyálát csorgatja egy ilyen qrva után és a lelkét odaadná érte, mert annyira tetszik neki, azt az ilyen csaj kiröhögi. Na EZ az, amit ha látok, akkor lelkiismeret nélkül lelőném az illető p1csát. Nekem van egy olyan érzésem, hogy senki nem fogja fel, hogy az ego mekkora hatalom. Mindent megadnak az emberek a mai gyerekeknek, és ettől veszélyesen egoista lesz a társadalom, és akkor nem lesznek erkölcsi normák.

Na de visszakanyarodva: szóval nem nagyon érzem magam képesnek a csajozásra a fent említett okokból... pl van egy csaj, aki iszonyúan tetszett, szabályos lelki válságban voltam miatta, de észre se vett... most meg úgy viselkedik, mint egy rossz qrva. De persze az emberek ezt szeretik, vannak barátai, miért ne?? Én pedig normális próbálok lenni és kultúrált, nem járok el beb@szni meg ilyenek, hanem könyveket olvasok inkább... de persze nyilván én csinálom rosszul, hisz nekem alig vannak barátaim, a legtöbb mocskos kis qrvának meg van egy csomó, és jó felnőttek lesznek belőlük. Nekem is ilyennek kéne lennem?

Rosszul látom a dolgokat? Írjatok légyszi!

2009. okt. 3. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"minden csajt, úgy általában véve, k-látok. (persze vannak kivételek)." nos, itt van a megoldás is: figyeld a kivételeket.

Amúgy pedig, ha a hétköznapi szövegedben is ennyiszer szerepel az, hogy minden lány mocskos kis k, hát nem csodálom, ha nem sokba néznek a lányok. Amúgy a szó azt jelenti, hogy pénzért csinálja...

2009. okt. 3. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

Hát, rosszak a tapasztalataid. Bár részben igazad is van. Nekem is néha az az érzésem, hogy én egyszerűen túl normális vagyok ide. Osztályban is az a menő, aki hülye... Vagy pedig aki a korához nem illően öltözködik.

És nem veszik észre, hogy tiszta gázak...

Mikor megyek a barátnőimmel az utcán, anélkül is megnéznek minket, hogy ki lennénk smilkelve, vagy ilyen kivillantós ruhák lennének rajtunk...

Szóval ezek nélkül a dolgok nélkül is lehet szép valaki.

De vannak normális lányok, csak azok valamivel idősebbek, mint te. Majd ha idősödsz egy kicsit, rájössz.

14/L

2009. okt. 3. 20:13
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem látod rosszul, csak rossz körökben mozogsz.Talán majd egyetemen megváltozik.Bár szakfüggő...De én eddig se gimiben,se most egyetemen nem azt tapasztalom,amit te mondasz.Ezek itt inkább csak az ilyen szakközépbe járókra jellemzők.(Az ostoba ribikre)Amúgy én is utálom az ilyeneket,de belőlem csak a féltékenység beszél,mivel én nem vagyok csábító...A külsőm se az,meg a személyiségem se,pl fogalmam nincs hogy kell flörtölni,hogy kéne egy fiút magamba bolondítani.Még pasim se volt,mert az ilyenek nem kellenek senkinek.Ha szebb lennék,akkor valószínű lett volna már pasim,épp azért,amit mondtál:a fizikai vonzalom miatt.Csak nekem ennél több kéne...

19/L

2009. okt. 3. 21:02
 14/22 A kérdező kommentje:

Bocs a szóhasználatomért...

De tudod egy idő után idegőrlő, hogy aki normális próbál lenni, semmire nem jut a büdös életben. A csajok hülyének nézik, körberöhögik stb. Nem éppen ŐK mondják, hogy "jajj, nekik normális, érzékeny fiúk kellenek"? Azt hiszem mégsem olyan nagyon érettek, mint azt gondolják magukról. Túl hamar szállnak el maguktól...

Jó, nem bánom, beállok a sorba, lezüllök én is. Ahogy itt írta valaki: az egyetem után úgyis befejeződik, úgysem bűnhődök meg a képmutatásomért, akkor meg teljesen jó, legyünk mind ilyenek. Ha ma ez kell az érvényesüléshez... de nekem aztán senki ne panaszkodjon ezután, hogy nem lát normális embereket.

2009. okt. 4. 13:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Azért az nagyon érdekelne, hogy miből következtettél arra, hogy utánam simán leállna egy 18 évessel.

Gondolom te biztos jobban ismered őt, mint én. Amúgy meg semmi rosszat nem írtam, nem tudom miért a fika.

Akinek nem inge... vagy talán nem igaz, hogy vannak nyihogós idióta tizenévesek?

Gondolom nem véletlenül van velem és nem olyannal mint veled. értem azt, hogy te éles különbség-vonalat húztál, mikor kijelentetted, hogy már ne is haragudj...de simán. csak érdekelne miből ez az óriás bölcsesség így ismeretlenbe.

2009. okt. 4. 13:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért vagy ebben a helyzetben,mert egy nagyképű öntelt majom vagy.Bocsi
2009. okt. 4. 14:06
 17/22 anonim ***** válasza:

sajnálom igazad van tényleg túlzás volt a simán.. arra gondoltam csak, hogy a 18 éves lányok között már sok olyan van, aki ha nem is olyan érett mint te 27 évesen de már van egy kifejlődött személyisége és látásmódja...és ha ti szétmennétek, remélem nem fogtok, akkor akár abban a korosztályban is(!) találhatna magához való lányt.

kérdező lehet enyémből is azt szűrted le, hogy állj be a sorba..........végülis tényleg beállhatsz, mértékkel, mert miért ne, ha van rá lehetőséged, de persze ne menj el a végletekig, kérlek..

2009. okt. 4. 14:07
 18/22 A kérdező kommentje:

"Azért vagy ebben a helyzetben,mert egy nagyképű öntelt majom vagy.Bocsi"

Ez nekem szólt?

2009. okt. 4. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
xy%-ban hasznos a válaszom... Hát ez elég kevés.. Ezek után tudod, hogy ki fogja rád pazarolni az idejét..
2009. okt. 4. 21:26
 20/22 anonim válasza:

Hát hasonló elvek szerint élek én is. Szerintem nincs veled baj. Sőt..... Ahogy olvasom te se a farkad után mész mint a legtöbb veled egykorú. Összesen 2x próbálkoztam a csajozással (20 éves vagyok) egyszer még általánosban, akkor nem jött össze, és a másik alkalom pedig egy randi volt, ami jónak mondható volt, de rá 2 nappal tudtam meg hogy jár valakivel. Akkor megfogadtam hogy soha nem fogok padlóra kerülni ilyen miatt.

Hát azóta is így van, nem járok buliba minden héten és nem voltam még részeg. Elterveztem, hogy hogyan fogom megvalósítani életem célját, és elkezdtem spórolni már most, hogy legyen tőkém hozzá. Míg a legtöbben elherdálják marhaságokra mint például a buli, pia. És mikor kikerülnek a nagybetűs életbe akkor meg sírnak hogy nincs pénzük. Persze hogy nincs, mivel elb*szták. És akkor teszik a gusztustalan megjegyzéseket hogy "ennek a gyökérnek milyen jól megy" meg hogy "gazdag, stréber bu*i".

Hát ne tartozz ebbe a primitív kategóriába!

Üdv az erkölcsös emberek klubbjában :)

2009. okt. 10. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!