Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagy baj, ha komolyabb vok,...

Nagy baj, ha komolyabb vok, mint a korombeli lányok általában?

Figyelt kérdés

15/L vok és nem cigizek, nem piálok. Ez persze a környzetemben nem épp szokásos. Anya és a tanáraim már többször is megjegyezték, hogy érettebb vok mint a korom.

A suliban nem piszkálnak úgy mint a többieket, tudják, hogy én nem fogok olyan gyerekesen viselkedni.A baj csak az benne, hogy a barátaim inkább kihasználni akarnak, mint szórakozni velem. mit csináljak? Magányos nem akarok lenni.

2009. máj. 30. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert komolyabb vagy,mint a korodbeliek,nem vagy és nem is leszel magányos.Találj magadnak olyan elfoglaltságot,ami leköt és érdekel.Olyanokkal barátkozz,akikkel jól érzed magad.Előbb-utóbb találsz társat magadnak.Még nagyon fiatal vagy,nem kell kétségbeesni.Jobb ha komoly vagy.mintha komolytalan lennél.(Legalábbis a jövőd szempontjából)
2009. máj. 30. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem baj, késöbb más is felnő és majd bánni fogja, hogy nem volt olyan, mint Te vagy rájön, hogy milyen hülye volt. Biztos tudsz találni barátokat ezen nem múlik, én sem cigizek sem piálok de az én barátaim igen és mégis a barátaim de vannak ugyanilyen nemdohányzó stb. barátaim is szóval vegyesen :D
2009. máj. 30. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Ha komolyabbnak tartod magad, mint a korod béliek, akkor erre tudni kellene a választ... Le lehet hurrogni, de nagyon sok tinilány van, aki komolynak hiszi magát, holott nem az... Attól, hogy nem cigizel és nem iszol nem leszel érettebb, ezt az embernek magával kellene hoznia otthonról! Attól, hogy nem gyerekeskedsz, nem leszel komolyabb, egyszerűen megtanultad, hogy ha piszkálnak és felhúzod magad, akkor sose szállnak le rólad. Tiszta sor...
2009. máj. 30. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:

Az utólsónak: a korom beliek jó bulinak tartanak dolgokat, amit akár már másnap megbánnak. És tudnám a választ ha lenne a közelemben vki olyan aki nem tart strébernek mert nincsenek 3-asaim( és még mi lenne ha tanulnák is!) és vannak barátaim, akik addig tartanak annak, ha dogát írunk vagy kell a lecke. tulajdonképpen tudom, hogy noncs mit tenni keresni kell vki olyat aki nem gázol át rajtam, nincs ifogásom ellene ha cigizik és minden hétvégén berúgik csak engem hagyjon ki az ilyenekből. Szerintem jól lehet szórakozni ezek nélkül is.

a többieknek köszönöm a válaszokat!

2009. máj. 30. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szia, én is ilyen voltam, hamar meglátszott rajtam hogy más vagyok mint a többi gyerek, oviban az óvőnénivel beszélgettem míg a többiek játszottak, ált suli ugyanez, persze azért mindenhol voltak barátaim, én már oviban olvastam betűztem és segítettem a többieknek. aztán középiskolában ahol mindenki szinte 14évesen már nem volt szűz én majdnem végig az voltam, ők buliztak ittak pasiztak én nem. én színházba jártam partikra mert a suli végére lett egy 12vel idősebb párom. nem bántam meg nagyon szép volt, igaz vége lett egy év után, de utána lett még egy 12évvel idősebb párom ő a férjem már öt éve hét éve együtt. a legjobb barátnőm 40 van egy nagy fia, a többi barátom is idősebb, mert egyszerűen én velük értem meg magam. szóval semmi baj ne törődj senkivel. vagyunk ilyenek egypáran:-)
2009. máj. 31. 12:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a 12.20-asnak. Nagyon sokat segítettél!
2009. jún. 2. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Ez rendben lenne - de megtanulhatnál magyarul, mert így kevesen fogják elhinni, hogy a korodnál komolyabb vagy. Most nem csak a rövidítésekre gondolok - írtál helyesírási hibákat is.
2009. jún. 4. 01:41
 8/10 A kérdező kommentje:

a de előtt vessző van.

Egyébként tudom, hogy vannak helyesírási hibák is , de a lényeg az, hogy aki elolvassa a kérdést az értse is, nem pedig az, hogy tökéletes legyen a megfogalmazás.

Egyébként nagyon sokat segítettél ezzel a válasszal:-(

2009. jún. 15. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy komolyabb vagy mint a korodbeli! Én is komolyabb vagyok. Mi nem megyünk bele fübe fába, megfontoltabbak vagyunk.. Csak tinik, de majd besülnek és megjárják. Ez csak előny számodra hogy komolyabb személyiség vagy.

14/L

2009. jún. 15. 16:48
 10/10 anonim válasza:
barátkozz velem ^^ 15/L
2009. nov. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!