Lehet, hogy valami komolyabb baj van velem?
Olyan ellentmondásos vagyok, hogy az hihetetlen, meg eléggé paranoiás is.Az utcán bármilyen kiszűrt zajból azt hallom, hogy rólam beszélnek, ha a buszon vagyok, akkor is,mikor pedig lehalkítom a zenét, akkor hallom hogy nem is.Az utcán és a suliban se merek mások szemébe nézni, inkább rohanok be azonnal a terembe.Viszont most jön a meglepő. Az osztályban viszont én vagyok a mókamester, rengeteget röhögök együtt az osztálytársaimmal/ők rajtam,kb. mindenki mellém akar ülni(nem nagyképűségből, bárcsak ne lennék ilyen..), mondják hogy gyere ide-oda..
De ez minden területen így van. Legalább egy év kell, hogy legalább be tudjak illeszkedni valahova, viszont utána általában a középpontban vagyok.Ahogy beérek a terembe, mintha elvágtak volna, illetve amikor kimegyek akkor is.Szerintem hülye vagyok. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!