Normális hogy ilyen vagyok majd megváltozok vagy valami komolyabb?
kb.másfél hónapja szakítottunk és azóta még kevesebbet beszélek másokkal jobban bezárkóztam...
előtte is keveset beszéltem és elég zárkózott vagyok nem szeretem kimutatni amit érzek
van egy ,,haverom" akivel 2éve jártunk de nemment a dolog szal csak barátok vagyunk ebben a hónapban már többször a tudtomra adta h ő nem csak barátként tekint rám én mondtam neki h még a exem szeretem és nem akarok senkivel összejönni de pár napja elkezdtem érezni vmit az a bizonyos érzés amit akkor érez az ember ha szerelmes,de tudom hogy nem menne a dolog és nem is nagyon akarok belekezdeni
mit csináljak???
nehéz ügy a szerelem, mi?.....
hát, miért nem menne a dolog? amiatt mert még az exedet szereted?
ha ő már nem szeret előbb utóbb úgy is tovább kell lépned, nem lehetsz egyedül egész életedben miatta!
itt van ez a valaki, aki szeret (és nem mellesleg te is érzed azt a valamit, csak a gondolatod mégis mást mond, ha jól értelek). mikor lesz újra valaki, aki ott lesz amikor padlón vagy és szeret?....
szerintem ahhoz hogy kigyere ebből a depis állapotból nem lenne rossz egy kapcsolat....
csak azért gondolom h nem menne mert így msn en tök jól elvagyunk meg beszélgetünk de én alapból keveset beszélek ő meg nemtom miért de ő is :D és gáz ha csak ülünk és nézünk:D
szal engem ez zavar meg h én még totál az exembe vok beleesve :D és nem akarom átbaszni a fejét ha mégse menne a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!