Mit gondoltok egy ilyen fiúról, illetve ez már kicsit félelmetes egy lány számára?
(Hosszú lesz, csak akkor válaszolj ha el is olvasod ...)
Bevallom hogy elég furcsa vagyok még szerintem is.Az életben sok rosszat átéltem és megannyi stressz ért és ér folyamat.
A gyerekkorom nem azt mondom hogy borzasztó volt mert minden megvolt ami egy gyereknek kell család anyagi háttér oktatás stb.Még sem volt családomban olyan szoros kapcsolat sokat basztattak családon belül(nem szüleim) nyomták rám stresszt folyamat még akkor is ha meghalt valaki.Nem tudom megfogalmazni lényeg hogy családom folyamat nyomaszt és ha nem teljesítem elvárásokat kapok bőven.
Alapjába véve csendes vagyok visszafogott de olyan düh lappang bennem amit nem lehet kifejezni.Nem tudom kiadni sehogy mint ha nem lennének már érzéseim.Nem tudok semminek önnfennt örülni nem tudok semmin sírni és csak nyom belülről és néha úgy érzem széjjel szednék mindent vagy verekednék. Egyszerűen elönt az agresszió olykor
Erre szokták mondani hogy ilyenekből lesznek bűnözök ... és tényleg van hogy elgondolkodok olyan dolgokon ami bűn.Eszembe se kéne ilyennek jutni.
Nem sírok én az életem miatt olyan amilyen csak változni akarok de egyedül nem megy .. Érzem hogy szeretnék de kéne valaki egy lány aki tényleg tud így szeretni.De ilyen embert lehet egyátalán ? Néha még én is megijedek magamtól nem hogy más ...
Van így esélyem egy szebb életre ? Nem fogom feladni soha de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
Köszönöm a válaszokat, előre is !
Kedves 50. !
Persze tudom hogy nem normális ... Elkezdtem barátommal futni járni erdőbe hátha kicsit jobb lesz.Eléggé nyugis és le is fáradok tőle.Úgyhogy egy kicsit jót tesz. Plus mostanában egyik barátomékkal akik gyakran paintballoznak megyek és ott is ismerkedtem új emberekkel, nőkkel.Úgyhogy igyekszem.
Voltak kapcsolataim de egyet neveznék igazinak de az is amiatt ment tönkre hogy nem tudta nézni mit teszek magammal ..
Erről beszéltem - tudtam én, hogy egy iskolázatlan büdös bunkó proli vagy! És ilyeneknek szavazati joga van - szomorú! Én az életet is sajnálom tőled, nemhogy egy felelős politikai döntést.
A válladat minek égetted össze? "Emlékezésképpen." (Igen, helyesen így írandó, te iskolázatlan kutya!) Normális vagy? Ha én emlékezni akarok valamire, akkor megjegyzem, vagy felírom valahová. Gennyesedett volna el a retkes p*csába, azt érdemelted volna te szánalmas tetű! Ilyet normális ember nem csinál, csak a deviáns, elmebeteg senkiháziak. Remélem azóta már öngyilkos lettél, te kurafi! Továbbra is csak köphetnékem van tőled, gyomorforgatóan szánalmas vagy!
BME-re járok programozó akarok majd lenni vagy valami informatikus dolog.Csak közben néha-néha melózgatok is te de ebből szintén leszűrtél valami baromságot és újra égeted magad :)
Mellesleg az "iskolázatlan barmok" nélkül lófaszt nem érne a világ de te biztos komoly főnök vagy aki a seggét meresztve parancsolgat azoknak akik tényleg dolgoznak.
Az ilyen idióták miatt nincs elég szakmunkás és kezd is lassan kialakulni emiatt a probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!