Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen fiúról, illetve ez már kicsit félelmetes egy lány számára?

Figyelt kérdés

(Hosszú lesz, csak akkor válaszolj ha el is olvasod ...)

Bevallom hogy elég furcsa vagyok még szerintem is.Az életben sok rosszat átéltem és megannyi stressz ért és ér folyamat.

A gyerekkorom nem azt mondom hogy borzasztó volt mert minden megvolt ami egy gyereknek kell család anyagi háttér oktatás stb.Még sem volt családomban olyan szoros kapcsolat sokat basztattak családon belül(nem szüleim) nyomták rám stresszt folyamat még akkor is ha meghalt valaki.Nem tudom megfogalmazni lényeg hogy családom folyamat nyomaszt és ha nem teljesítem elvárásokat kapok bőven.

Alapjába véve csendes vagyok visszafogott de olyan düh lappang bennem amit nem lehet kifejezni.Nem tudom kiadni sehogy mint ha nem lennének már érzéseim.Nem tudok semminek önnfennt örülni nem tudok semmin sírni és csak nyom belülről és néha úgy érzem széjjel szednék mindent vagy verekednék. Egyszerűen elönt az agresszió olykor

Erre szokták mondani hogy ilyenekből lesznek bűnözök ... és tényleg van hogy elgondolkodok olyan dolgokon ami bűn.Eszembe se kéne ilyennek jutni.

Nem sírok én az életem miatt olyan amilyen csak változni akarok de egyedül nem megy .. Érzem hogy szeretnék de kéne valaki egy lány aki tényleg tud így szeretni.De ilyen embert lehet egyátalán ? Néha még én is megijedek magamtól nem hogy más ...

Van így esélyem egy szebb életre ? Nem fogom feladni soha de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.

Köszönöm a válaszokat, előre is !

2013. máj. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Pedig használna, hidd el. És nagyon jó móka, én imádom.
2013. máj. 7. 14:36
 22/54 anonim válasza:
Én képes vagyok megérteni téged,a barátom is ugyanilyen lelkivilágú,rajta is segítettem,most már sokkal nyugodtabb és életvidámabb :)
2013. máj. 8. 17:54
 23/54 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy ugyanilyen lányt, akkor kellemesen el fogjátok egymást szórakoztatni, de egészséges lelkületű nőnek sosem fogsz kelleni. Senki sem vágyik arra, hogy egyszer csak neki ess, mert épp rád jött a hülyeség, és nincs más kéznél. Volt ilyen barátom, az elején kimondottan az tetszett meg benne hogy "elmebeteg", de miután 3 hétre kórházba juttatott, egy életre megtanultam, hogy ez nem érdekes és nem játék, hanem kiba.szott ijesztő.
2013. máj. 8. 18:00
 24/54 anonim ***** válasza:
Pszichológusnál nem voltál? Nem "szekálásból" kérdezem, csak lehet, hogy segítene. :) Szerintem míg nem találsz barátnőt,addig keress valami olyan hobbit,amin kiadhatod a dühöd, pl boxolás.
2013. máj. 8. 18:13
 25/54 anonim válasza:
Nem hiszem (válaszolva az előzőre), hogy a kérdező a barátnőjén vezetné le a dolgot, legalábbis nekem nem ez jött le. Persze a verési ösztön még olyanból is kijöhet, akiből egyáltalán nem néznéd ki, de nem ez a lényeg. Visszatérve, ez egyáltalán nem taszító/félelmetes, sőt kihívás a lánynak, hogy elérje, hogy megnyílj előtte. Egy normális felfogású lány, ha megtalálja veled az összhangot, kitartana melletted és tudna szeretni. Hidd el, sok ilyen van. A düh levezetésére pedig én is valamilyen küzdősportot ajánlanék, box, MMA... Szerintem nagyon sokat tudna segíteni. Hány éves vagy egyébként?
2013. máj. 8. 18:14
 26/54 A kérdező kommentje:

Nem.Nem bántok senkit ilyenkor lányra meg föképp nem emelek kezet ! Erkölcs van bennem és 100% biztos vagyok hogy sosem tenném és eddig még sose volt rá semmi jel.

Általában magamba teszek ilyenkor kárt szétverem a kezem a falba volt már olyan hogy el is törtem vagy hasonlók.Tehát nem embereken vezetem le hanem magamban teszek kárt.Mindig is próbáltam mindenkit óvni magamtól nem akarok én senkinek sem ártani legfőképp nem rátolni a nyomást

2013. máj. 8. 18:15
 27/54 A kérdező kommentje:
26/F
2013. máj. 8. 18:17
 28/54 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy voltam már pszichológus-nál de annak én csak egy munka vagyok és inkább idegesített mint nem segített.Nekem olyan emberre van szükségem akinek fontos hogy változzak akit érdeklek is ... Tehát nem nagyon tetszett.
2013. máj. 8. 18:20
 29/54 anonim ***** válasza:
0%

ennek mi köze a szexhez?

játssz fps-eskkel

2013. máj. 8. 18:34
 30/54 Aladárkiss válasza:
100%
A konditermet ajánlom. Ott aztán le lehet vezetni minden feszkót hidd el nekem. A nőket meg ne sürgesd te is fogsz találni egy olyat aki elfogad úgy ahogy vagy. Fel a fejjel!
2013. máj. 8. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!