Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen fiúról, illetve ez már kicsit félelmetes egy lány számára?

Figyelt kérdés

(Hosszú lesz, csak akkor válaszolj ha el is olvasod ...)

Bevallom hogy elég furcsa vagyok még szerintem is.Az életben sok rosszat átéltem és megannyi stressz ért és ér folyamat.

A gyerekkorom nem azt mondom hogy borzasztó volt mert minden megvolt ami egy gyereknek kell család anyagi háttér oktatás stb.Még sem volt családomban olyan szoros kapcsolat sokat basztattak családon belül(nem szüleim) nyomták rám stresszt folyamat még akkor is ha meghalt valaki.Nem tudom megfogalmazni lényeg hogy családom folyamat nyomaszt és ha nem teljesítem elvárásokat kapok bőven.

Alapjába véve csendes vagyok visszafogott de olyan düh lappang bennem amit nem lehet kifejezni.Nem tudom kiadni sehogy mint ha nem lennének már érzéseim.Nem tudok semminek önnfennt örülni nem tudok semmin sírni és csak nyom belülről és néha úgy érzem széjjel szednék mindent vagy verekednék. Egyszerűen elönt az agresszió olykor

Erre szokták mondani hogy ilyenekből lesznek bűnözök ... és tényleg van hogy elgondolkodok olyan dolgokon ami bűn.Eszembe se kéne ilyennek jutni.

Nem sírok én az életem miatt olyan amilyen csak változni akarok de egyedül nem megy .. Érzem hogy szeretnék de kéne valaki egy lány aki tényleg tud így szeretni.De ilyen embert lehet egyátalán ? Néha még én is megijedek magamtól nem hogy más ...

Van így esélyem egy szebb életre ? Nem fogom feladni soha de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.

Köszönöm a válaszokat, előre is !

2013. máj. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
de mit ertesz az alatt, hogy kart teszel magadban? az onagresszio rohadtul nem jatek, tenyleg jol jonne egy pszichomokus.
2013. jún. 10. 13:08
 42/54 A kérdező kommentje:
Hegek a hátamon, a bal vállamon, a 2 alkaromon, a kézfejeken és 1-2 a lábon és mellkason is.Mikor hogy alakult. Ezek azért régebben voltak de a kezemen még most is gyakran lejön a bőr ..
2013. jún. 10. 14:14
 43/54 A kérdező kommentje:
És nem vagdosom magam és hasonló emós dolgok ...
2013. jún. 10. 14:15
 44/54 anonim válasza:

38-as vagyok.

Szerintem az is előfordulhat, hogy másik pszichológus segít. Vagy az, ha kiadod magadból egy küzdősporttal. Esetleg az is, ha beszélsz egy számodra fontos személlyel. Vagy keresel valakit, aki szereti a durva szexet...

(Egyébként még mindig várom a levelet.)

2013. jún. 10. 17:09
 45/54 anonim ***** válasza:
ahha... de ha nem vagdosod magad, akkor honnet a hegek? ezt nem ertem pontosan. egyebkent akkor mar lenyegtelen, hogy "emos" vagy "nem emos", ha bantod magad. en ugy tudom, errol nehez segitseg nelkul "lejonni", ugyhogy tovabbra is ajanlanek egy pszichologust.
2013. jún. 11. 22:13
 46/54 A kérdező kommentje:

Egyedül a vállamon lévő heg amit magamnak csináltam.De az nem vagdosas hanem beleégettem egy szimbolumot a vállamba emlékezés képpen. A többi abból van hogy a kezem lábam szétverem falba .. vannak verekedésből is mikor nagyon néha elmegyek valahova és ott van 1-2 kötekedősebb ember.

Lényeg hogy azok feszültséglevezetés miatt vannak.Feldühödöm és szétverem kezem a falba pl.És hasonlók.

De szeretném ismét megjegyezni.Nőre még sose emeltem kezet és nem is tudnék.Már egy kicsit is durvábban félek megérinteni egy nőt ...

2013. jún. 12. 14:02
 47/54 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem vagdosom magam.Olvass és értelmezz mielőtt a baromságoddal árasztod el a világot .. Látom vége iskolának.Eddig legtöbb válasz értelmes volt de már most unatkoznak a hülye gyerekek ...
2013. jún. 16. 18:02
 48/54 anonim ***** válasza:

OK, nem vagdostad magad, de ütlegeled a falat meg megégeted magad, egyszóval kárt teszel magadban. Az mégis mivel jobb? Miben különbözik?

Bizonyára azzal érvelnél, hogy "ezek nem arra irányulnak, hogy megöljem magamat". Nos az emós patkányok vagdosása sem, hiszen aki nagyon fel akarja vágni az ereit, hogy elvérezzen, annak elsőre sikerül. A többi csak szánalmas pojáca, aki ilyen szánalmas módon akarja magára felhívni a figyelmet.

Ergo: semmi különbség, te majomparádé! Csak egy szánalmas kis féreg vagy, aki így akarja magára felhívni a figyelmet, mert máshogy (pl. kiemelkedő eredményekkel, jó munkával, sikeres párkapcsolattal) nem tudod, mivel egy emberi selejt vagy.

Ha én lennék az apád, bizony képen törölnélek párszor, takarodnál kifele felásni a kertet meg a gyárba, bányába dolgozni, azzal levezetheted az elfojtott "feszültséget".

Büdös proli!

2013. jún. 16. 18:09
 49/54 A kérdező kommentje:
Két kezű munkát végzeg. Nem akarok meghalni egyátalán és nem is a figyelmet hívom fel ezzel magamra hisz 1-2 emberen kívül senki nem tudja.1-2 sebemet látták a rokonaim de mást gondolnak róla.És hidd el érhettem volna el eredményeket mert elég jó voltam kézilabdában sőt nagyon jó csak sok sok év után tönkre tették és már nem volt élvezet számomra.Szánalom hogy úgy alkotsz véleményt egy teljes emberről hogy csak egy töredékét ismered belőle ...
2013. jún. 16. 18:55
 50/54 anonim ***** válasza:

a, most mar ertem.

hat figyelj. en meg mindig csak a pszichologust tudom ajanlani, mert csak o tud segiteni abban, hogy normalis stresszkezelesi technikakat tanulj. lehet hogy az, akinel voltal, nem volt a szakmajanak csucsan, de ettol meg vannak jo szakemberek, csak keresni kell egyet.

egyebkent nem is volt meg soha hosszutavu kapcsolatod? mert ha igen, akkor csak kellettel valakinek. ha meg nem, akkor itt az ideje, hogy valtoztass a dolgok jelenlegi allasan, es talalj egy olyan lanyt, aki mellett onmagad tudsz lenni - persze amellett, hogy kezelteted ezt az egeszet, mert remelem azt te is erzed, hogy ez azert nem normalis. sok sikert!

2013. jún. 16. 19:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!