Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen fiúról, illetve ez már kicsit félelmetes egy lány számára?

Figyelt kérdés

(Hosszú lesz, csak akkor válaszolj ha el is olvasod ...)

Bevallom hogy elég furcsa vagyok még szerintem is.Az életben sok rosszat átéltem és megannyi stressz ért és ér folyamat.

A gyerekkorom nem azt mondom hogy borzasztó volt mert minden megvolt ami egy gyereknek kell család anyagi háttér oktatás stb.Még sem volt családomban olyan szoros kapcsolat sokat basztattak családon belül(nem szüleim) nyomták rám stresszt folyamat még akkor is ha meghalt valaki.Nem tudom megfogalmazni lényeg hogy családom folyamat nyomaszt és ha nem teljesítem elvárásokat kapok bőven.

Alapjába véve csendes vagyok visszafogott de olyan düh lappang bennem amit nem lehet kifejezni.Nem tudom kiadni sehogy mint ha nem lennének már érzéseim.Nem tudok semminek önnfennt örülni nem tudok semmin sírni és csak nyom belülről és néha úgy érzem széjjel szednék mindent vagy verekednék. Egyszerűen elönt az agresszió olykor

Erre szokták mondani hogy ilyenekből lesznek bűnözök ... és tényleg van hogy elgondolkodok olyan dolgokon ami bűn.Eszembe se kéne ilyennek jutni.

Nem sírok én az életem miatt olyan amilyen csak változni akarok de egyedül nem megy .. Érzem hogy szeretnék de kéne valaki egy lány aki tényleg tud így szeretni.De ilyen embert lehet egyátalán ? Néha még én is megijedek magamtól nem hogy más ...

Van így esélyem egy szebb életre ? Nem fogom feladni soha de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.

Köszönöm a válaszokat, előre is !

2013. máj. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

"hajnal előtt a legnagyobb a sötétség.."

ajj, ez de szép volt! :)

amúgy hidd el, én megértelek, én is ilyen voltam, tele voltam (vagyok még nagy ritkán most is) ilyen fajta haraggal, de végre van munkám és az nagyon leköt, illetve elfáradtam vagy csak bölcsebb lettem...

szerintem kinövöd, ismerkedj, szerezz tapasztalatot, mert minél szélesebb a látóköröd, annál elfogadóbb leszel

2013. máj. 8. 21:05
 32/54 anonim ***** válasza:

24-es vagyok

Ha tényleg nem vagy a lánnyal agresszív, akkor visszaszívom, ez esetben tényleg megérdemelsz egy esélyt. Ez az egy dolog az, ami megbocsáthatatlan.

2013. máj. 8. 21:58
 33/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat ! :)
2013. máj. 8. 22:31
 34/54 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2013. máj. 8. 22:34
 35/54 anonim ***** válasza:

Egy rossz gyerekkort túl lehet élni.

Nem az számít, hogy mi volt.... az az életed kisebbik része. Szóval igen, egyértelműen van esélyed szebb életre.

Az emberek többsége nem az a felhőtlen, napfényes, madárcsicsergéses, szappanbuborék világban élő, boldog kis teremtés, aki lassítva fut egy réten, ahol virágok táncolnak és egy rózsaszín unikornis repked.

Mindenkinek kijut a sz*rból.

Most pedig még gondolj ide egy csomó közhelyet...

hogy a változás te magad légy

meg hogy aki folyton a múltba néz, az s*ggel megy a jövőbe, meg ilyesmi.

Nincs veszve semmi.

2013. jún. 5. 17:29
 36/54 A kérdező kommentje:
Utolsó jót nevettem a kis hasonlatodon.Persze tudom van kiút csak úgy érzem nekem kicsit több jutott szarból mint "átlagnak" ... Ezért gondoltam úgy hogy ez sok nőnek nem imponál vagy is legalább nem tud együtt érezni vele illetve élni ...
2013. jún. 5. 17:53
 37/54 anonim ***** válasza:

bocs, hogy ezt mondom, de mindenki úgy érzi, hogy a saját problémái a legnagyobbak...

egy normális emberrel meg tudod beszélni, de attól nem fog elmúlni... Vannak dolgok, amiken nem segít, ha újra és újra beszélsz róluk.

Szerintem ez nem lehet akadálya egy kapcsolatnak.

2013. jún. 5. 18:29
 38/54 anonim válasza:

Szia!

Mindenkinek vannak rosszabb, sötétebb korszakai az életben. Szerintem az a fontos, hogy ki tudd adni magadból a dühöt és a fájdalmat. A nőknél ez inkább sírás formájában jelenik meg, a férfiaknál ez inkább maga az agresszió.

Én ilyen esetekben mindig örülök, ha van egy hozzám közel álló személy, aki megért, vagy legalábbis meghallgat, ezért teljesen át tudom érezni, hogy miért van szükséged egy nőre. Viszont van, hogy inkább csak magamban lennék, ilyenkor mindenkit ellökök magamtól. Nem ismerlek, de szerintem te is hasonló lehetsz.

Szívesen beszélgetnék veled kicsit, tudom, nem vagyok szakértő, közöm nincs semmihez, de érdekelnek az emberek. Bennem van az, hogy szeretnék minél többel beszélni, minél többet megismerni, és ha kell és tudok, segítenék is.

Nem tudom, mennyire vagy 'vevő' egy ismeretlen segítségére, de nekem néha jól esik elmondani olyasvalakinek a problémáimat, aki tudom, hogy teljesen idegen számomra.

Visszatérve azt gondolom, hogy van esélyed egy kicsit más életre. Ami olyan szépségeket tartogat, hogy el sem hiszed majd, mikor bekövetkezik. Csak a megfelelő személyt kell megtalálnod hozzá. Akár egy nagyon közeli barát személyében. Az emberek nagyon sokszor ártanak nekünk, de mégis azért vannak, azért vagyunk, hogy segítsünk, hogy szebbé tegyük az életet. Tudom, hogy ez klisés, de így van.

Szép estét!

2013. jún. 5. 21:11
 39/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Utolsó majd holnap írok neked kommentet.Egyébként nálam nincs ilyen hogy szeretnék néha egyedül lenni.Túl sokat vagyok egyedül ahhoz hogy szükségem legyen a magányra ...
2013. jún. 5. 23:20
 40/54 anonim válasza:
Kezeltesd magad te kattant köcsög.
2013. jún. 6. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!