Mit gondoltok egy ilyen fiúról, illetve ez már kicsit félelmetes egy lány számára?
(Hosszú lesz, csak akkor válaszolj ha el is olvasod ...)
Bevallom hogy elég furcsa vagyok még szerintem is.Az életben sok rosszat átéltem és megannyi stressz ért és ér folyamat.
A gyerekkorom nem azt mondom hogy borzasztó volt mert minden megvolt ami egy gyereknek kell család anyagi háttér oktatás stb.Még sem volt családomban olyan szoros kapcsolat sokat basztattak családon belül(nem szüleim) nyomták rám stresszt folyamat még akkor is ha meghalt valaki.Nem tudom megfogalmazni lényeg hogy családom folyamat nyomaszt és ha nem teljesítem elvárásokat kapok bőven.
Alapjába véve csendes vagyok visszafogott de olyan düh lappang bennem amit nem lehet kifejezni.Nem tudom kiadni sehogy mint ha nem lennének már érzéseim.Nem tudok semminek önnfennt örülni nem tudok semmin sírni és csak nyom belülről és néha úgy érzem széjjel szednék mindent vagy verekednék. Egyszerűen elönt az agresszió olykor
Erre szokták mondani hogy ilyenekből lesznek bűnözök ... és tényleg van hogy elgondolkodok olyan dolgokon ami bűn.Eszembe se kéne ilyennek jutni.
Nem sírok én az életem miatt olyan amilyen csak változni akarok de egyedül nem megy .. Érzem hogy szeretnék de kéne valaki egy lány aki tényleg tud így szeretni.De ilyen embert lehet egyátalán ? Néha még én is megijedek magamtól nem hogy más ...
Van így esélyem egy szebb életre ? Nem fogom feladni soha de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
Köszönöm a válaszokat, előre is !
1. talán meg kellene látogatni egy pszichomókust.
2. ha kell valaki a változáshoz, akkor nem akarod igazán. Magad miatt legyél jobb ember, ne mások miatt, ne egy lány miatt. Bár igazából semmi borzalmas vagy ijesztő nincs abban, amit leírtál. Csak így helyből 8-10 nyomasztóbb gyerekkori traumát tudnék felsorolni a saját életemből, mégsem vagyok félelmetes. Legfeljebb furcsa.
3. a gondolataidat te uralod, senki más.
4. igen, van esélyed.
#11 Miért vagy ilyen komoly?
#12 Hiszem, hogy ami nem öl meg, az egyszerűen csak furcsábbá tesz.
Nem részleteztem és bár nem tudom neked milyen traumáid voltak de hidd el enyémek sem kellemesek.
Nem egy lány miatt akarok megváltozni csak már 1-2 éves úgy érzem egyedül nem megy akárhogy akarom.Próbáltam bulizni szórakozni elfoglalni magam de néha-néha rámjött ez a mélypont és akkor ellep az aggresszió és nem tudom kezelni magam... Ezért szeretném ha valaki segíteni ...
Kicsit emlékeztetsz a volt barátomra... Mindenki ellenezte, hogy együtt legyek vele, szülők, barátok... Mert ő nem "normális", nem átlagos. De persze esélyt sem adtak neki, hogy bizonyítson, hallani sem akartak arról, hogy megismerjék. Pedig velem mindig kedves és gyengéd volt, és én sem éreztem még ennyire közel magam senkihez. (Az agresszióját meg levezettük a szexben. :P)
Szóval fel a fejjel, előbb-utóbb találni fogsz egy lányt, aki túllát ezeken a dolgokon.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!