Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cilma kérdése:
Fiatal vagyok, és nem tudom eldönteni magamról hogy biszex, hetero vagy leszbi lennék. Szerintetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Most tetszik egy fiú , és azt hiszem szerelmes is vagyok belé teljesen hiszen az érintésétől kiráz a hideg meg minden ilyen. Ám egyáltalán nem izgulok fel a fiúkéra , ám ha itthon nézelődök neten lányra annál inkább. Persze a kíváncsiság is bele játszik , hogy szívesen kipróbálnám lánnyal , de amíg élőben látok egy nőt , nem érzek semmi.2013. máj. 6. 21:13
2/8 anonim válasza:
Kérdésedre a válasz a nemed függvényében adatik meg.
3/8 A kérdező kommentje:
ja bocsi , lány vagyok:)
2013. máj. 6. 21:21
4/8 anonim válasza:
Annyit jelent mindössze amiket érzel. Nem kell többet belátni. Te magad is írtad hogy kíváncsiság.. ha szerelmes lennél azt tudnád ha kapcsolatban gondolkodsz akkor elmondhatod hogy leszbikus vagy
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy olyan kérdés, amire sürgősen meg kell találnod a választ. Kövesd azt ösztöneidet továbbra is, nézd a neten, ami jól esik, járj, akivel jól esik, aztán soroljon be az, akinek jól esik.xD A szexuális beállítottság nem változtat azon, hogy mennyire vagy értékes ember.
6/8 anonim válasza:
hány éves vagy? ha nem vagy 19-20 akkor ez tök normális nincs kifejlödött nem identitás tudatod,ezért magad sem tudod,hogy mire,kire izgulsz.
majd kialakul.
7/8 anonim válasza:
Nehéz kérdés, de szerintem ne azzal foglalkozz, hogy melyik skatulyába illesz bele, csak éld az életed, és majd még úgyis kiderül, hogy képes vagy-e lányal kapcsolatban lenni, hogy akarsz-e egyáltalán, vagy hogy a fiúk tényleg nem izgatnak-e fel. (Ez azért is lehet, mert még esetleg fiatal vagy, nem tudom hány éves vagy, de lehet, hogy még változni fog.) A lényeg, hogy azt csináld, ami jól esik. :)
8/8 A kérdező kommentje:
14:) és köszi a válaszokat
2013. máj. 8. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!