Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj az, ha valakinek nincsen...

Baj az, ha valakinek nincsen ismeretségi köre, nincsenek haverjai, és évente csak egyszer találkozik és beszélget el igazán egy baráttal?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 21:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Egy kicsit, ha az neked rossz.

Velem is hasonló a helyzet, én egyre jobban befordultam emiatt. Már lassan ki se teszem a lábam házból, mert nincs miért. Ha igen, egyedül elbóklászok a kis utakon. És sokszor amiatt szorongtam, hogy elfelejtek beszélni. Amikor találkoztam egy barátnőmmel, azért szorongtam, mert nem jöttek a számra a szavak, mintha tényleg elfelejtettem volna beszélni. Azóta kicsit jobb lett a helyzet, havonta egy találkozás, ez se sok, de több mint a semmi. Akkor kicsit beszélgetünk, és mintha jobban érezném magam pár óráig, aztán visszasüllyedek megint a régi állapotba, a magányba.

2013. ápr. 21. 19:53
 22/23 anonim ***** válasza:
Nos én az összes felszínes ismerősömet elcserélem 3 barátra, akiknek/akiknél( szó nélkül )eszembe jut a születésnapom...
2013. ápr. 21. 20:50
 23/23 anonim ***** válasza:
30évesen vagyok így én is. 10éve éjjeliőrként egyedül.
2013. ápr. 22. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!