Baj az, ha valakinek nincsen ismeretségi köre, nincsenek haverjai, és évente csak egyszer találkozik és beszélget el igazán egy baráttal?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 21:37
21/23 anonim válasza:
Egy kicsit, ha az neked rossz.
Velem is hasonló a helyzet, én egyre jobban befordultam emiatt. Már lassan ki se teszem a lábam házból, mert nincs miért. Ha igen, egyedül elbóklászok a kis utakon. És sokszor amiatt szorongtam, hogy elfelejtek beszélni. Amikor találkoztam egy barátnőmmel, azért szorongtam, mert nem jöttek a számra a szavak, mintha tényleg elfelejtettem volna beszélni. Azóta kicsit jobb lett a helyzet, havonta egy találkozás, ez se sok, de több mint a semmi. Akkor kicsit beszélgetünk, és mintha jobban érezném magam pár óráig, aztán visszasüllyedek megint a régi állapotba, a magányba.
22/23 anonim válasza:
Nos én az összes felszínes ismerősömet elcserélem 3 barátra, akiknek/akiknél( szó nélkül )eszembe jut a születésnapom...
23/23 anonim válasza:
30évesen vagyok így én is. 10éve éjjeliőrként egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!