Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj az, ha valakinek nincsen...

Baj az, ha valakinek nincsen ismeretségi köre, nincsenek haverjai, és évente csak egyszer találkozik és beszélget el igazán egy baráttal?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 21:37
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
81%
Bajnak gondolom, mert az embernek kell a közösség.Végig kellene gondolni, hogy mi az oka!? Ha saját magunkban találunk problémát, változtassunk, ha ez nem megy, akkor lehet segítséget kérni.
2013. ápr. 20. 21:40
 2/23 anonim ***** válasza:
Hát az igen nagy baj. Családi életed legalább van?
2013. ápr. 20. 21:40
 3/23 anonim ***** válasza:
nem baj
2013. ápr. 20. 21:41
 4/23 anonim válasza:
Nem baj, ha a családoddal, pároddal megbeszéled a dolgaidat.
2013. ápr. 20. 21:44
 5/23 A kérdező kommentje:
A családommal annyira nem szoktam "mélyenszántani". :) Párom meg nincs. Van egy csomó állatunk, köszönök nekik, szeretek velük foglalkozni, úgy néz ki ők jelentik számomra a szociális kikapcsolódást. Vagy hogy is kel ezt mondani... Egyetlen barátom van, aki távol él. Őrá várok egy éven keresztül, hogy ki tudjak kapcsolódni egy másik emberrel igazán. Kicsit olyan mint a börtönrabság.
2013. ápr. 20. 21:52
 6/23 anonim ***** válasza:

Rengetegen vannak így, még akkor is, ha elvileg baj.

Ne törődj vele, legyen legalább párod, legalább egy gyereked és élvezd az életet, egymás szeretetét. A minőség számít nem a mennyiség.

És kérdeznék én is valamit. Tudtátok, hogy tipikus kezd lenni elvált nő gyerekkel vagy gyerekekkel? Hát ez is baj, de nincs mit tenni ellene, a férfiaknak így könnyebb, és mégsem lép senki az új tendencia ellen.

2013. ápr. 20. 21:53
 7/23 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, nem gondolkodom gyerekben. :D de talán még párkapcsolatban sem...
2013. ápr. 20. 21:55
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Közösség kell a francnak. Van 1-2 ember akivel tudok beszélgetni, ennyi épp elég. Velük sem beszélgetek túl gyakran, más dolgokkal vagyok elfoglalva. Kérdező, csak akkor baj, ha neked ez rossz. Ha szeretnél, keress még pár embert akivel tudsz gyakrabban beszélgetni.
2013. ápr. 20. 21:56
 9/23 anonim ***** válasza:
Keres valami hobbit és azzal rengeteg barátot szerezhetsz.
2013. ápr. 20. 21:56
 10/23 acelsziv ***** válasza:
75%
hacsak nem a világ végén élsz el kellene kezdened emberekkel ismerkedni és több barátot szerezni
2013. ápr. 20. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!