Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezt ti is megkönnyezitek?

Ezt ti is megkönnyezitek?

Figyelt kérdés
Egy régi legenda szerint ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál. Itt a Szivárvány hídon túl már nincs betegség, és ismeretlen a kín és a bánat Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik. Aztán, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észre vesz téged, látja, hogy te érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban, és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Együtt sétáltok át a Szivárvány Hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól. Szerintem gyönyörű történet.....
2009. szept. 23. 23:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Egy kutya egyeseknek lehet ugyanolyan fontos mint egy gyerek. Vannak akiknek nincs gyerekük és ezzel pótolják. Ugyanúgy a család része.(persze nem mindenkinél) Ezek szerint neked még sosem volt olyan fontos egy állat, hogy nagy veszteség és fájdalom ért azzal, hogy elpusztult. Nagyon az ember szívéhez tud nőni és hiányzik ha nincs vele. Nem futkos körülötted stb.. Én akárhányszor rágondolok az elhunyt kiskutyámra, a sírás kerülget. Lehet, hogy gáz és sok ember nem érti meg, de ha van bennük valamennyi kis jóérzés akkor igen. Szóval ezért nem értem miért kell ez a minek siratni egy kutyát felfogás... Aki siratni akarja hadd sirassa.
2009. szept. 24. 11:20
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

És ha én a pokolba kerülők, akkor húzom magammal a kutyát?

Mi van akkor , ha a gazda hal meg előbb?

És ha egy kutyának több gazdája volt?

vagy a kutya ölte meg a gazdáját, vagy fordítva?

2009. szept. 24. 11:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves 11:39 -es . Ezekre nem tudni a választ, de mindenki szeretné azt hinni, hogy ha meghal, akkor egy jobb, másabb helyre kerül. Lehet, hogy nincs tovább és vége, és lehet, hogy tényleg a szivárvány hídon túlra. De várd ki a sorod egyszer te is megtudod....
2009. szept. 24. 11:51
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon szép... én elsírtam magam rajta, arra gondoltam, hogy talán a macskák is ide jutnak és még egyszer találkozhatok a drága cicuskámmal, aki már a testvéremnek számított és a saját apám olte meg...:(
2009. szept. 24. 13:28
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Biztos,hogy minden állat oda jut.

Ismertem ezt az írást.Öreg kutyám halála előtti napon láttam egy gyönyörű szivárványt az égen.

Éreztem,hogy rá vár...

2009. szept. 24. 16:04
 16/22 anonim ***** válasza:
19%

Nekem ez annyira nem jön át.

:D

2009. szept. 24. 16:08
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
HÜLYE HIPPIK...
2009. szept. 24. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Basszus nem az volt a kérdés hogy van-e szivárványhíd meg kutyamenyország, hanem hogy elérzékenyülsz-e a történettől. Ha az lett volna a kérdés hogy "Tetszik neked a Star Wars?" akkor meg azt kezditek el hömbölögni hogy nincs is halálcsillag meg jedik nem léteznek? Könyörgöm menjetek be a szolgáltatótokhoz és mondjátok le az internet előfizetést. Lécci!
2009. szept. 25. 02:09
 19/22 anonim ***** válasza:
45%
áhh igen :)
2009. szept. 26. 19:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Én elsírtam magam pedig nincs kutyám (bár szüleimnek van), na de flegmának és érzéketlennek tartom magam... Nem értem. Akkor ez megható történet lehet.
2021. jan. 15. 01:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!