Ezt ti is megkönnyezitek?
Figyelt kérdés
Egy régi legenda szerint ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál. Itt a Szivárvány hídon túl már nincs betegség, és ismeretlen a kín és a bánat Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik. Aztán, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észre vesz téged, látja, hogy te érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban, és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Együtt sétáltok át a Szivárvány Hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól. Szerintem gyönyörű történet.....2009. szept. 23. 23:12
1/22 anonim válasza:
Aaaawwww :')
Érdekes lehet, ha valakinek 10-15 kutyája volt életében :D
2/22 anonim válasza:
Jha, és remélem a cicák is oda jutnak :)
3/22 anonim válasza:
Gáz vagy nem az, de én elsírtam magam. :S
Mondjuk volt két kutyám akiket mindennél jobban szerettem, Igazi társak voltak, de sajnos az egyiket ellopták a másik pedig betegségben elpusztult. Talán ezért érintett így meg ez a szöveg és remélem, hogy így van :)
4/22 anonim válasza:
Én imádom az én
drága kiskutyámat
Picur-nak hívják :)
5/22 anonim válasza:
Én is elbőgtem magam:)
Imádom a kutyákat és remélem igaz a történet:)
6/22 anonim válasza:
sztem ez akkora fos hülyeség mert ha megdöglik egy eb akkor megdöglik és kész vége..
7/22 anonim válasza:
Én is sírok, szerencsére az enyémek még élnek!!!!
8/22 anonim válasza:
Egy kutya miatt sosem sírnák.Ha megdöglik,akkor hiányzik esetleg,de semmi tragédia nem történik.Ha gyerekekről lenne szó,akkor volna okom sírni és sajnálni őket!De egy állatot siratni ?
10/22 anonim válasza:
Szép gondolat... "Kicsit meseszerű"... De hogy mi van a túlvilágon, azt nem tudhatjuk, csak remélhetjük a szebbeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!