Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szorongok, félek sok...

Miért szorongok, félek sok dologtól?

Figyelt kérdés
Nemrég például a maradandó sérülésektől, károsodásoktól félek. Ami úgy kezdődött hogy a sorozat amit rendszeresen néztem abban az egyik szereplőt meglőtték a gerincénél és lebénult. Azóta kezdtem én is tartani ettől. Ez egy éve nyáron, augusztus végén volt. Előtte fóbiám is volt és van is, szociális szorongás. Miért lehet ez velem? Egyik családtagomnak elmondtam, erre csak azt mondta hogy nem kell ilyenekre gondolni.

#sérülés, károsodás #félelem tárgya
tegnap 21:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Cicám, akkor maradj egy tök üres gumiszobában...

Ugyanis házon belül is simán elpatkolhatsz.

Pl rosszúl csúszol,esel és véged ott helyben.

Vagy pl kimész a járdára. Sose tudhatod mi esik le a fejedre vagy karambolózik egy marha és telibe elgázol.

Lehetsz tudatos, figyelmes, de ha félelem is van benned, van rá esély,hogy a félelmed miatt bénázol és pecsételed meg a sorsod...

Mindegyik fenti példára ismerek embert is.

Engedd el a parát, de ha nem megy, akkor fordulj szakemberhez.

tegnap 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!