Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Abnormális ez az én koromban?...

Abnormális ez az én koromban? Mit tehetnék, hogy megvalósítsam? 19/L

Figyelt kérdés

Amit tudni kell:

Jelenleg jogi egyetemen tanulok,viszonylag gazdag családból származok, már fiatalon engedtek bulizni a szüleim. SOha nem barátkoztam velem egy korúakkal kb 19-20 éves baráti társaságom volt 16 évesen. Ki is éltem magam úgy érzem: bulik, fesztiválok stb. egy éve külön élek a családomtól, igazából meg van mindenem, anyagi támogatást sem kérek: dolgozok. ... Én unom ezt. nem a munkát. nem a tanulást. a várost. Én nem akarok a mostani áloméletet: egyetem, munka, család. Nem akarom egy irodában leélni az éltemet:( Szabadságot akarok. Kétkezi munkával megkeresni a pénzt.... És nem azért dolgozni hogy befizessem a csekket... vagy ledobjam magam a plazma tévé elé..

2013. ápr. 6. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem kaptál választ?? Most írtam pl a kórházakban ,alapítványoknál csatlakozol és tudsz segíteni a gyerekeknek is...és mondom senki nem kérte hogy adakozz .. segítesz bárhol bárhogy ha ezt szeretnéd...de te kifogásokat gyártasz és nem mész a megoldás irányába ne mond hogy nem jutott eszedbe egy alapítvány vagy bármi keresek neked nagyon szívesen akármit ha ezen múlik,de nem látom hogy valóban akarnád is!!
2013. ápr. 7. 14:14
 52/74 anonim ***** válasza:
58%
hát kedves Mmmálna szörp nem tudom hogy ezt miből vontad le de még véletlenül sem találtad el egyiket sem...és nem tudom hogy miért Gondolod hogy "elmebeteg" volnék csak mert leírtam hogy én kiegyensúlyozott boldog vagyok és én utánna megyek a segítségnek nem kifogásokat gyártok...hmm valószínű tényleg annak a jelei ezek...
2013. ápr. 7. 14:18
 53/74 anonim válasza:
19%

Végigolvastam mindent.

a kérdező nem kapott konkrét választ, hasonló sorsúakat kerest szerintem leírta világosan. tényleg ennyire sötétek az emberek?:)

utolsó kommentelgető....felháborít mit meg nem engedsz magadnak... kinek hiszed magad? helyesen nem tudsz írni.

és szerintem nem írtál semmi konkrétumot, haz hog egy alapítvány szerintem nem sokat mond;) ostoba vagy. odébb innen.

Kérdező:)

Én is sokáig kerestem önkéntes munkát mire találta egyet. ne add fel!:)

A lélektelen semmirekellőkkel ne foglalkozz....

2013. ápr. 7. 14:22
 54/74 anonim ***** válasza:
abból gondolod hogy lélektelen hogy vélemény formál egy olyan kérdezőnek aki kifogásokat gyárt...én felajánlottam a segítségemet sőt nem csak egy ötletet olvastam itt de a kérdező mindre kifogásokat gyártott ő nem akar önkéntes lenni mert az adakozás az pénzes a az állatok értéktelenek szerinte..aki szeretne valamit az elindul erre céloztam kedves utolsó hozzászóló itt nem az a baj hogy nem tudja hanem hogy nem akarja!! és én nem bírom azokat akik folyton kifogásokat keresnek mint mondtam szívesen segítek és sok sikert a keresgéléshez ,de a kérdező akarása hiányzik nekem kedves rixicl nálad sem látok konkrét segítséget!
2013. ápr. 7. 14:48
 55/74 A kérdező kommentje:

Nem tartom értéktelennek a az állatokat, te ostoba paraszt:)

De nem fogom segíteni egy tanyán azért, hogy megöljék a sertéseket.

Összevissza írod már a mondatokat mérgedben, eljött az újabb adag xanax ideje.

2013. ápr. 7. 14:53
 56/74 anonim ***** válasza:
és tényleg nem akarok bántani senkit de rixi nálad is elütések: vannak úgy látom "haz hog egy alapítvány" amúgy én mindig kijavítom ha elütöm mert pirosozza alapból...persze ez emberi tévedés , mert ugyebár emberek volnánk!
2013. ápr. 7. 14:53
 57/74 anonim válasza:

A kérdező amint olvastam megszeretné találni az életútját.

te erre itt ontod rá a mocskot. gondolkozz már "ember"..... keress egy férfit aki hozzádér:D tutihogy nő vagy. a kiéheztetett fajtából (óóó tudjuk erre azt írod férfi.)

Pedig biztoshogy egy putriból írkálod a véleményedet....

mert az adakozás az pénzes a az állatok értéktelenek szerinte..

Ennek a mondatnak mi értelme?

a krédező sztem nem írta hogy értéktelenek az állatok... úristen hogy kiforgatod mások szavait.ásdelmagad!

2013. ápr. 7. 14:56
 58/74 anonim ***** válasza:
én nem vagyok mérges kérdező...:) és mutasd meg hol van összevissza kérlek... és ebből a kijelentésedből vontam le hogy értéktelenek neked..."Ezzel csak a sertésnek segítenék:D " nem azért kell segíteni hogy az állatok elpuszuljanak hanem mondjuk ha úgy nézed az éhezőkön is segítesz ezzel...és ellehet menni kutyamenhelyre is segíteni ha csak neked az "nem csak kutyák"
2013. ápr. 7. 14:57
 59/74 Tarcsik Márton válasza:

Noha nem értek mindenben egyet a kérdezővel sajnálom hogy az ilyen söpredék monológját kell hallgatnia mint ez az utolsó boszorkány. (Szerintem is nőXD)

Annyira buta vagy kedves névtelen hozzászóló mint a seggem. Ha nem tudsz értelmes válaszokat gyártani inkább KUSSOLJ és kímélj minket a baromságaidtól és attól. Tudsz olvasni?

a kérdező leírta: az életértelmét keresi.

Szerntem nem kifogásokat gyárt... na takarodj innen.

2013. ápr. 7. 15:00
 60/74 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem nincs veled semmi bajom, a válaszom is normális volt.

"De nem fogom segíteni egy tanyán azért, hogy megöljék a sertéseket. "

Ez viszont kiverte a biztosítékot:D Azok a sertések azért vannak, hogy megegyük őket:P

2013. ápr. 7. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!