Abnormális ez az én koromban? Mit tehetnék, hogy megvalósítsam? 19/L
Amit tudni kell:
Jelenleg jogi egyetemen tanulok,viszonylag gazdag családból származok, már fiatalon engedtek bulizni a szüleim. SOha nem barátkoztam velem egy korúakkal kb 19-20 éves baráti társaságom volt 16 évesen. Ki is éltem magam úgy érzem: bulik, fesztiválok stb. egy éve külön élek a családomtól, igazából meg van mindenem, anyagi támogatást sem kérek: dolgozok. ... Én unom ezt. nem a munkát. nem a tanulást. a várost. Én nem akarok a mostani áloméletet: egyetem, munka, család. Nem akarom egy irodában leélni az éltemet:( Szabadságot akarok. Kétkezi munkával megkeresni a pénzt.... És nem azért dolgozni hogy befizessem a csekket... vagy ledobjam magam a plazma tévé elé..
Végigolvastam mindent.
a kérdező nem kapott konkrét választ, hasonló sorsúakat kerest szerintem leírta világosan. tényleg ennyire sötétek az emberek?:)
utolsó kommentelgető....felháborít mit meg nem engedsz magadnak... kinek hiszed magad? helyesen nem tudsz írni.
és szerintem nem írtál semmi konkrétumot, haz hog egy alapítvány szerintem nem sokat mond;) ostoba vagy. odébb innen.
Kérdező:)
Én is sokáig kerestem önkéntes munkát mire találta egyet. ne add fel!:)
A lélektelen semmirekellőkkel ne foglalkozz....
Nem tartom értéktelennek a az állatokat, te ostoba paraszt:)
De nem fogom segíteni egy tanyán azért, hogy megöljék a sertéseket.
Összevissza írod már a mondatokat mérgedben, eljött az újabb adag xanax ideje.
A kérdező amint olvastam megszeretné találni az életútját.
te erre itt ontod rá a mocskot. gondolkozz már "ember"..... keress egy férfit aki hozzádér:D tutihogy nő vagy. a kiéheztetett fajtából (óóó tudjuk erre azt írod férfi.)
Pedig biztoshogy egy putriból írkálod a véleményedet....
mert az adakozás az pénzes a az állatok értéktelenek szerinte..
Ennek a mondatnak mi értelme?
a krédező sztem nem írta hogy értéktelenek az állatok... úristen hogy kiforgatod mások szavait.ásdelmagad!
Noha nem értek mindenben egyet a kérdezővel sajnálom hogy az ilyen söpredék monológját kell hallgatnia mint ez az utolsó boszorkány. (Szerintem is nőXD)
Annyira buta vagy kedves névtelen hozzászóló mint a seggem. Ha nem tudsz értelmes válaszokat gyártani inkább KUSSOLJ és kímélj minket a baromságaidtól és attól. Tudsz olvasni?
a kérdező leírta: az életértelmét keresi.
Szerntem nem kifogásokat gyárt... na takarodj innen.
Kérdező, nekem nincs veled semmi bajom, a válaszom is normális volt.
"De nem fogom segíteni egy tanyán azért, hogy megöljék a sertéseket. "
Ez viszont kiverte a biztosítékot:D Azok a sertések azért vannak, hogy megegyük őket:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!