Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Abnormális ez az én koromban?...

Abnormális ez az én koromban? Mit tehetnék, hogy megvalósítsam? 19/L

Figyelt kérdés

Amit tudni kell:

Jelenleg jogi egyetemen tanulok,viszonylag gazdag családból származok, már fiatalon engedtek bulizni a szüleim. SOha nem barátkoztam velem egy korúakkal kb 19-20 éves baráti társaságom volt 16 évesen. Ki is éltem magam úgy érzem: bulik, fesztiválok stb. egy éve külön élek a családomtól, igazából meg van mindenem, anyagi támogatást sem kérek: dolgozok. ... Én unom ezt. nem a munkát. nem a tanulást. a várost. Én nem akarok a mostani áloméletet: egyetem, munka, család. Nem akarom egy irodában leélni az éltemet:( Szabadságot akarok. Kétkezi munkával megkeresni a pénzt.... És nem azért dolgozni hogy befizessem a csekket... vagy ledobjam magam a plazma tévé elé..

2013. ápr. 6. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:

Önkéntesség kieg.: mert én ezt írtam. Az nem lenne jó, illetve nem a saját városomban szeretnék résztvenni önkéntes programban.

Olyasmire gondoltam, akik szállást, vagy élelmet adnak munkáért cserébe, vagy hasonló. Neten nem tud valaki ilyenoldalat, ahol lehet jelentkezni? Engem nem érdekel már a pénz... Undorodom attól, hogy az emberek hogy nyáladzanak utána.

2013. ápr. 7. 00:02
 42/74 anonim válasza:
88%
Múltkor konkrét álláshirdetést láttam, valami sertésfarmra kerestek embert, szállásért cserébe :D Ilyet szeretnél...?
2013. ápr. 7. 00:10
 43/74 A kérdező kommentje:

Ezzel csak a sertésnek segítenék:D

Hallottam valami EU-s programból de nem jut eszembe a neve sajnos:(

Tapasztalatot szeretnék szerezni egy idegen környezetben.

2013. ápr. 7. 00:12
 44/74 anonim válasza:
88%

Amúgy szerintem farmokon, gazdaságokban lehet ilyet kifogni.

És amúgy biztos segítenél a malackák tulajának is, hisz nem neki kell etetni meg hasonlók :D :D Bocs... :)

2013. ápr. 7. 00:16
 45/74 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy önkéntes szeretnél lenni akkor mi fog vissza? Google a barátod. Ha külföldre szeretnél menni akkor külföldi oldalakon kutakodj.
2013. ápr. 7. 08:41
 46/74 anonim ***** válasza:
figyelj drága, nem értem a picsogásod még mindig aki keres az talál ...ha segíteni akarsz igazán akkor nem kifogásokat kéne gyártani.hogy ezt ezért azt azért nem akarod...akkor mit is akarsz egész pontosan ? én nem hiszem hogy ha keresnél nem találnál semmi lehetőséget ... a malackáknak ezért nem segítesz a másoknak meg azért nem....FOGALMAD SINCS MIT AKARSZ KISLÁNY!! Alapjába véve támogatom az ötletedet,de még senki tanácsát nem fogadtad meg csak lehordtad,és ez tényleg az elkényeztetett kislányok szokása...ha nem jó az állat,ha nem jó az adakozás akkor menj embereknek segíteni az előbb írtam ki párat hogy gyerekek stb. senki nem várja el tőled de akkor ne itt picsongj!!! hanem menj és tedd !! Aki akar segíteni az megy és tud is intézkedik nem itt ül és kifogásokat és nyavajgásodat ír!! Ne várd el hogy mindenki megértsen ha te magad sem ismered és tudod mit akarsz!
2013. ápr. 7. 13:56
 47/74 anonim ***** válasza:
47%
és még valami....hidd el én tudom mit akarok és nem vagyok megkeseredve,nincs olyan életem mint neked ,de amim van azt megbecsülm és örülök az élet apró dolgainak,szeretek SEGÍTENI és SZERETEK adakozni és nem óckodok ha valaki etetésre kérne fel a malackáék közé szeretem Z EMBEREKET megbecsülöm amim van és hálát adok még a levegőért is amit kapok szóval most nagyon rossz helyen kopogtatsz e területen!Keresem hol tudok áldás lenni és keresem mindennek a pozitiv oldalát!! Ezt tudom neked is tanácsolni!!
2013. ápr. 7. 14:00
 48/74 anonim ***** válasza:
ja és pont a lányeget hagytam ki BOLDOG VAGYOK és KIEGYENSÚLYOZOTT és nem a pénz miatt hanem a felfogásom miatt és azért is mert amiből lehet tanulok és örömet okoz ha másoknak örömet tudok adni..ezért vagyok boldog! van egy mondás aki nem hagyja annak nem lehet segíteni,boldog csak akkor leszel és ott kezdődik ha magadban rendezed!
2013. ápr. 7. 14:06
 49/74 A kérdező kommentje:

Igen, ezért kérdeztem, hogy hol tudok olyan lehetőséget találni? Gyerekeknek stb:)

De erre nem kaptam épkézláb választ.

Csak itt vagdalózol. Nem fogok segíteni a malacoknak:D Gyere le jó isten! Még ezt veted a szememre?:D És már miért adakoznék?:) Én sem vagyok milliomos és szükségem van ezekre a tárgyakra. Nem az égből pottyantak.

Látom, nagyon boldog vagy.;)))

2013. ápr. 7. 14:09
 50/74 anonim válasza:
0%

ne is figyelj rá kérdező::D:DD

az utolsó válaszíró szerintem egy elmebeteg.... egyáltaláni nincs rendben a látásmódja:(

és ilyenek járkálnak az utcákon. vlaszeg egyedül neveli gyerekét és nincs rendes munkája....

2013. ápr. 7. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!