Abnormális ez az én koromban? Mit tehetnék, hogy megvalósítsam? 19/L
Amit tudni kell:
Jelenleg jogi egyetemen tanulok,viszonylag gazdag családból származok, már fiatalon engedtek bulizni a szüleim. SOha nem barátkoztam velem egy korúakkal kb 19-20 éves baráti társaságom volt 16 évesen. Ki is éltem magam úgy érzem: bulik, fesztiválok stb. egy éve külön élek a családomtól, igazából meg van mindenem, anyagi támogatást sem kérek: dolgozok. ... Én unom ezt. nem a munkát. nem a tanulást. a várost. Én nem akarok a mostani áloméletet: egyetem, munka, család. Nem akarom egy irodában leélni az éltemet:( Szabadságot akarok. Kétkezi munkával megkeresni a pénzt.... És nem azért dolgozni hogy befizessem a csekket... vagy ledobjam magam a plazma tévé elé..
Önkéntesség kieg.: mert én ezt írtam. Az nem lenne jó, illetve nem a saját városomban szeretnék résztvenni önkéntes programban.
Olyasmire gondoltam, akik szállást, vagy élelmet adnak munkáért cserébe, vagy hasonló. Neten nem tud valaki ilyenoldalat, ahol lehet jelentkezni? Engem nem érdekel már a pénz... Undorodom attól, hogy az emberek hogy nyáladzanak utána.
Ezzel csak a sertésnek segítenék:D
Hallottam valami EU-s programból de nem jut eszembe a neve sajnos:(
Tapasztalatot szeretnék szerezni egy idegen környezetben.
Amúgy szerintem farmokon, gazdaságokban lehet ilyet kifogni.
És amúgy biztos segítenél a malackák tulajának is, hisz nem neki kell etetni meg hasonlók :D :D Bocs... :)
Igen, ezért kérdeztem, hogy hol tudok olyan lehetőséget találni? Gyerekeknek stb:)
De erre nem kaptam épkézláb választ.
Csak itt vagdalózol. Nem fogok segíteni a malacoknak:D Gyere le jó isten! Még ezt veted a szememre?:D És már miért adakoznék?:) Én sem vagyok milliomos és szükségem van ezekre a tárgyakra. Nem az égből pottyantak.
Látom, nagyon boldog vagy.;)))
ne is figyelj rá kérdező::D:DD
az utolsó válaszíró szerintem egy elmebeteg.... egyáltaláni nincs rendben a látásmódja:(
és ilyenek járkálnak az utcákon. vlaszeg egyedül neveli gyerekét és nincs rendes munkája....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!