Szerintetek mennyire égettem be magam? Nyilvánosság előtt nagyon lámpalázas vagyok
Az osztályom előtt kellett beszélni és a tipikus tüneteket produkáltam. Gyorsan vert a szívem, elvörösödtem, belebotlottam a szavakba, hadartam ami által csomószor elfogyott a levegőm és elcsuklott a hangom.
Mennyire vehették észre? És mennyire gondolhatják azt rólam, hogy milyen ciki vagyok? Lehet még egy csomó ideig emlékeznek majd rá...
19L
Lámpaláz, amúgy tuti észrevették hogy izgultál. Szerintem egyáltalán nem ciki, ha meg valaki annak tartja akkor mond neki hogy legközelebb álljon ki ő.:D
17f
Nem az számít,hogy mit gondolnak rólad az emberek.Az számít,hogy végigcsináltad,kiáltál.Kész:).Ügyes vagy.
18/F
Ne foglalkozz vele és ne félj.Emiatt nem érdemes kiborulni.
Megértelek ettől függetlenül,de tényleg nem szabadna ezzel foglalkoznod.Kiáltál,végigcsináltad.Emiatt becsülni kellene nem leszídni,hogy"milyen rossz" voltál.Nézd pozitívan.Volt bátorságod hozzá.
Érezd jól magad,ez számít.Gondoljanak azt,amit akarnak:)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!