Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járok egy fiúval. én 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok egy fiúval. én 17 vagyok és ő 5 évvel idősebb nálam. Nem akar felvállalni a nyilvánosság előtt. Szerintetek adjam ki az útját?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát biztos nem a korkülönbség miatt rejteget. Ha büszke lenne rád, akkor nyilván bemutatna másoknak.

Ha nem vállal föl, akkor nem látnám értelmét a dolognak, így igen, szerintem add ki az útját.

2011. dec. 2. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát eléggé kényes kérdés az tuti!Én is így voltam,17éves voltam amikor összejöttem az akkor 26éves barátommal.Sokat gondolkodott rajta hogy össze "merjen"-e jönni velem,még az első randi után sem volt biztos benne hogy jó ötlet-e összejönni egy 17éves lánnyal.Aztán mégis összejöttünk,és ő titkolózni akart még 1évet hogy betöltsem a 18-at.Én belementem,de azért rosszul esett hogy nem vállal fel.Ő tartott a rokonoktól és a haverjaitól.Végülis nem sikerült 1évig titkolózni,mert anyukámnál lebuktunk és onnantól kezdve már mindegy volt,ő is elmondta otthon. :))

Semmi gond nem volt,a rokonok megértették (vagy csak nem akartak beleszólni) a haverjai meg megoszlottak vélemyényt illyetően.

De bizonyítottunk,mert 4év után is itt vagyunk együtt,és 2hónapja költöztünk albérletbe közösen :)

Dehogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak:ha látod azt rajta,hogy nem csak jól ki akar használni mert senki sem rólatok,akkor szerintem menj bele egyelőre.Meddig akarja eltitkolni?Volt róla szó?Mert ha addig míg 18-at netöltöd,akkor menjél bele.

De ha abszulút utána sem akar felvállalni,akkor ne menj bele,mert könnyen lehet hogy ki akar használni...

2011. dec. 2. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ez nem olyan nagy korkülönbség, meg ebben a korban nem is olyan vészes.

Szerintem előtte ülj le vele, mondd meg neki hogy komolyan beszélni akarsz erről. S ha ezután sem vállal fel, akkor talán valami más áll a háttérben :S

2011. dec. 2. 12:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Miért van akkor veled, ha mások előtt nem vállal fel? Vagy van valaki más is...
2011. dec. 2. 12:38
 5/10 A kérdező kommentje:
hát Ő meszze tanul. és 18 éves koromig akar 'rejtegetni'. de a szüleink tudják, épp ezért nem értem akkor ki elől akar rejtegetni. mert csak este szoktunk találkozni. :S
2011. dec. 2. 12:40
 6/10 anonim válasza:
68%
én 15 éves voltam mikor összejöttem az akkor 24 éves barátommal akkor nem érdekelt senki és semmi olyan szerelmes voltam egy darabig nem is tudtak róla csak a barátok azt nem tudom hogy anyáék hogy tudták meg kiakadtak majdnem megöltek sok sok harc és vita meghozta gyümölcsét 11 éve vagyunk együtt és van egy 18 hónapos babánk BOLDOG vagyok hogy nem azt néztem hogy kik ítélnek el hanem azt hogy MI Boldogok legyünk azóta anyukámék is elfogadták és nagyon szeretik.Ne titkolózzatok ha ő azt akarja takargatni valója van és akkor már ebből nem lesz jó.
2011. dec. 2. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szex miatt van veled. Én is 22 vagyok és, ha 17éves barátnőm lenne, nem rejtegetném...
2011. dec. 2. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Dobd. Ha majd elmúltál 18 állj vele szóba. Az nem lehet, hogy ott 'messze' sincs egyedül?
2011. dec. 2. 13:19
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat, nagyon hasznosak voltak :) szerintem szüneteltetem az egészet egy kicsit.. az lesz a legjobb :)
2011. dec. 2. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
ma 13:19 vagyok: Jó döntés. S így legalább megmutathatja az igazi "arcát". S azt is megmondhatod neki, hogy nincs kedved titkos barátnő lenni. S nem fogadsz el ez ügyben semmilyen magyarázatot.
2011. dec. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!