Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok egy fiúval. én 17 vagyok és ő 5 évvel idősebb nálam. Nem akar felvállalni a nyilvánosság előtt. Szerintetek adjam ki az útját?
Hát biztos nem a korkülönbség miatt rejteget. Ha büszke lenne rád, akkor nyilván bemutatna másoknak.
Ha nem vállal föl, akkor nem látnám értelmét a dolognak, így igen, szerintem add ki az útját.
Hát eléggé kényes kérdés az tuti!Én is így voltam,17éves voltam amikor összejöttem az akkor 26éves barátommal.Sokat gondolkodott rajta hogy össze "merjen"-e jönni velem,még az első randi után sem volt biztos benne hogy jó ötlet-e összejönni egy 17éves lánnyal.Aztán mégis összejöttünk,és ő titkolózni akart még 1évet hogy betöltsem a 18-at.Én belementem,de azért rosszul esett hogy nem vállal fel.Ő tartott a rokonoktól és a haverjaitól.Végülis nem sikerült 1évig titkolózni,mert anyukámnál lebuktunk és onnantól kezdve már mindegy volt,ő is elmondta otthon. :))
Semmi gond nem volt,a rokonok megértették (vagy csak nem akartak beleszólni) a haverjai meg megoszlottak vélemyényt illyetően.
De bizonyítottunk,mert 4év után is itt vagyunk együtt,és 2hónapja költöztünk albérletbe közösen :)
Dehogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak:ha látod azt rajta,hogy nem csak jól ki akar használni mert senki sem rólatok,akkor szerintem menj bele egyelőre.Meddig akarja eltitkolni?Volt róla szó?Mert ha addig míg 18-at netöltöd,akkor menjél bele.
De ha abszulút utána sem akar felvállalni,akkor ne menj bele,mert könnyen lehet hogy ki akar használni...
Szerintem ez nem olyan nagy korkülönbség, meg ebben a korban nem is olyan vészes.
Szerintem előtte ülj le vele, mondd meg neki hogy komolyan beszélni akarsz erről. S ha ezután sem vállal fel, akkor talán valami más áll a háttérben :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!