Miért nem tudom felvállalni az érzéseimet mások előtt és őszintén megmondani amit érzek gondolok?
Talán mert gyáva vagy.Néha én is annak érzem saját magam,de képmutatónak nem mondanám magam.Azért egy olyan embernek nem fogok csontig beny@lni,akitől kiráz a hideg,csak azért,mert az érdekeim ezt diktálnák.Ennyire azért nem...
Egyébként ismerek én olyan embert,akinek akkor a pofája,mint a bécsi kapu,lefele tapos,viszont felfele már nem mer szókimondó lenni,inkább nyal.Én az olyanokat nevezem képmutatónak.Ne otthon rikácsoljon,mutassa meg máshol,mennyire,,okos"...A koszos zoknik ügyében én is tudnám osztani az észt,a munkahelyen már nem olyan biztos...A saját családomnak én is megtudnám mondani a ,,frankót" következmények nélkül,máshol már nem is olyan biztos...
Te egyáltalán nem biztos,hogy képmutató vagy,lehet,hogy csak egyfajta védekező mechanizmus ez Nálad,mert falat akarsz emelni magad köré.
Nem ny be cs-ig senkinek sem de pl.:ami fáj ,rosszul esik nem tudom elmondani mert nem akarok megbántani senkit
A saját érzéseimet háttérbe szorítom mások érzéseivel szemben.Ezért egyszer csak eltűnik amit én szeretnék.
Igen az egy előre lépés hogy tudom de ezen változtatni nem
semmi feladat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!