Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom felvállalni...

Miért nem tudom felvállalni az érzéseimet mások előtt és őszintén megmondani amit érzek gondolok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
mert képmutató vagy
2010. jún. 17. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
beképzeltség, erős gátlások vagy túl kicsi önbecsülés
2010. jún. 17. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Miért akarod az érzéseid felvállani??!!! Én pont olyan vagyok, hogy igenis kimutatom az érzéseimet, ki is mondom..Szóval én meg éppen azt szeretném ha tudnék egy kicsit képmutató lenni, tudnék kedveskedni még akkor is ha nem akarok!!!Mivel a mai világban sajnos odakerültünk, h aki kécinkedik, meg mindnekinek csak adja s zépet, azokat jobban becsülik.Hát én utáloma kétszinűséget, nem tudok "nyalizni" sem..és az eredmény az h sokan nem is kedvelnek..ellenben azokkal akik totál képmutatóak!!!
2010. jún. 17. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Valami ilyesmi probléma van velem is. Mondjuk én általában őszintén megmondom, amit gondolok. De például egy olyan fiúval kapcsolatban, aki tetszik nekem, nem merem felvállalni az érzéseimet. Azt hiszem ezért nem volt még barátom, pedig már 17 éves vagyok. Ha megtetszik egy srác soha senkinek nem merem elmondani, nem tudom, hogy hogyan küzdhetném le ezt... :SS
2010. jún. 17. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Talán mert gyáva vagy.Néha én is annak érzem saját magam,de képmutatónak nem mondanám magam.Azért egy olyan embernek nem fogok csontig beny@lni,akitől kiráz a hideg,csak azért,mert az érdekeim ezt diktálnák.Ennyire azért nem...

Egyébként ismerek én olyan embert,akinek akkor a pofája,mint a bécsi kapu,lefele tapos,viszont felfele már nem mer szókimondó lenni,inkább nyal.Én az olyanokat nevezem képmutatónak.Ne otthon rikácsoljon,mutassa meg máshol,mennyire,,okos"...A koszos zoknik ügyében én is tudnám osztani az észt,a munkahelyen már nem olyan biztos...A saját családomnak én is megtudnám mondani a ,,frankót" következmények nélkül,máshol már nem is olyan biztos...

Te egyáltalán nem biztos,hogy képmutató vagy,lehet,hogy csak egyfajta védekező mechanizmus ez Nálad,mert falat akarsz emelni magad köré.

2010. jún. 17. 19:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem ny be cs-ig senkinek sem de pl.:ami fáj ,rosszul esik nem tudom elmondani mert nem akarok megbántani senkit

A saját érzéseimet háttérbe szorítom mások érzéseivel szemben.Ezért egyszer csak eltűnik amit én szeretnék.

2010. jún. 17. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Konfliktuskerülő,gátlásos,önbizalom hiányos ember vagy.Én is az vagyok.Életemben egyszer mondtam ki úgy az érzéseimet,hogy mindent maximálisan kiadtam magamból,ami nyomta a lelkemet,de akkor viszont anyáztam is.Ez a mai napig bánt,pedig valahol iagzam volt.Előző voltam.
2010. jún. 17. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen az egy előre lépés hogy tudom de ezen változtatni nem

semmi feladat....

2010. jún. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!