Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vállal fel a partnerem a nyilvánosság előtt, mintha egy titkos kapcsolatban élnénk, mintha félne a közösségtől. Normális ez? Miért viselkedik így?
Lehet, hogy szégyel valamiért. Vagy lehet mással is játsza ezt a kis játékot. Látszik, hogy ő a kapcsolatban a domináns. Én ezt nem engedném meg. Az első szerelmemmel ez volt. A sarkamra álltam miközben magyon szerettem és azt mondtam neki hagyjuk is. Rajtam nincs mit szégyelnie ki előtt kell takarnia? Érdekes mód visszajött és bocsánatot kért!
Tessék egy kicsit megrázni magad! Te nem ezt érdemled! Ha szeret... meg amúgy is abszurd az egész, miért kell ezt csinálnia?
Egyedülálló, vagy házas?
Mert ha ez utóbbi, akkor nem is fog felvállalni. (Voltam ilyen helyzetben, ráadásul az illető is szerelmes volt belém, de nem tudott engem választani, felvállalni, és én másfél év után kiléptem a szeretői státuszból.)
Ha egyedülálló, - és most előre elnézést a kérdésért, de tudni kéne, hogy biztos-e, hogy csak veled randizgat?
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de az én exem is ezt csinálta, míg ki nem derült, hogy azért, mert több lánnyal kavar egyszerre és félt, hogy valaki meglátja és valamelyik lánynak visszamondja. Végül így is bukott le, nekem mondták vissza, hogy mással látták.
Mintha pont őt írtad volna le, ő is 30-on túl van és még mindig ezt csinálja. Látom nap, mint nap, mert egy helyen dolgozunk.
Remélem, nálatok nem így van! Kérdezz rá konkrétan! Valami titkolnivalója biztos van, ha ezt csinálja. Lehet, hogy valami apróság, de lehet rosszabb is. Tudd meg minél előbb, ne hagyd, hogy megalázzanak!
Köszönöm a hozzászólásokat, remélem, kapok még.
Azt tudni kell, hogy ffi vok, szal nem hiszem, hogy a lánynak másik csaja lenne, bár azt is vállalnám, de ezt most hagyjuk.
Nem vagyok randa se, sztem lehet velem mutatkozni. Hogy a kapcsolatunk mennyire elmélyült, azt nehéz körülírni, kb 2 hónapja ismerjük egymást, és kb. 1 hónapja szövődtek úgymond szorosabbra a szálak. Ami kicsit fura, hogy nem látom logikus okát a dolognak, de abban egyetértek, hogy a hölgy domináns lelkű alkat, ami nekem tetszik, egyenlőre nem akarok ezen változtatni, de ha szükséges, megteszem, persze.
Várom észrevételeiteket, és köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!