Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan fiúval, aki félénk, visszahúzódó, de a barátaival és leendő barátnőjevel tud nyitott, kedves, jófej lenni, szóval csak nagy nyílvánosság előtt bújik be a csigaházba, egyfajta álarcot viselve?
Most őszintén,miért tetted fek a kérdést? Ismerkedni akarsz?
Ha belegondolsz,valahol mindenki álarcot visel nagy társaságban. Ha meg csak ti vagytok ketten,akkor egész más...
Szerintem az az egyedi ember,aki nagy társaságban is fel meri vállalni a véleményét,még ha nem is tetszik mindenkinek...
Igen, a mostani párom is hasonló. :)
Csak akkor nem járnak vele, ha emiatt elégedetlen önmagával, depresszív, negatív, és mivel "utálja" magát, a partnerével is kötekedő és nem kedves.
Aztán panaszkodik, hogy őt, a csendes, kedves fiút nem szereti senki, biztos azért, mert nem vagány, nagyszájú (ezzel gyakorlatilag igazolja önmagát).
De aki elfogadja magát olyannak, amilyen, és a barátnővel felszabadult, normális, kiegyensúlyozott, azt szeressük. ;D
Én ellenben határozott vagyok, nekem még az sem fontos, hogy túlzottan az legyen.
Viszont a kiegyensúlyozottság, meg a többi, amit írtam nagyon is jelentős. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!