Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy társalgásigényes, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy társalgásigényes, kedves, nyitott, vidám, és szabadságigényes lányt hogyan lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Akinek nincs egy szabad perce sem...mindig siet valahova...mi az amivel egy ilyen lánynál be lehet vágódni...hogyan lehet fenntartani az érdeklődését,a kíváncsiságát? Ha már egy alapvető szimpátia megvan köztünk?
2012. febr. 23. 22:46
 1/2 asdface ***** válasza:

vagy totál ugyanilyen leszel te is vagy az ellenkezője. :D

Én ugytudom elképzelni,mint a piacon. Hogy ahol rengetegen állnak te is oda mész,hogy mit néznek annyian,csinálj valami érdekeset,figyelem felkeltőt,amivel egyszerre több embert is le tudsz kötni,szórakoztatni.

Pl.: bűvészkedj. Az tök jó szerintem. :D

2012. febr. 23. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok és csakis kizárólag az ilyen fiúk vonzanak. Valamiért érdekesnek kell lenned a szemében, hogy vágyjon a társaságodra, hogy ne bírja ki, hogy ne beszélgessen veled. Nem tudom :D De nekem az olyan fiúk szimpatikusak akik szintén vidámak lazák társaságkedvelők nyitottak kedvesek stb. :D
2012. febr. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!