Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány mindenkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány mindenkivel nyitott és kedves, akkor hogy lehet észrevenni rajta h szerelmes?

Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt,mindenkivel nagyon nyitott és kedves, velem is,talán még jobban is mint a többiekkel,de honnan tudjam én most,h többet érez e irántam,vagy csak alapjáraton ilyen?

2012. márc. 30. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Lány léttemre, nehéz kérdés. De talán ha kicsit halkabban beszél, vagy kerüli a szemkontaktust. Esetlg ha veled van jobban megnyílik több dologról beszél, érdeklődik irántad (rólad kérdezget stb.)
2012. márc. 30. 16:43
 2/6 A kérdező kommentje:
érdekes...néha szemezgetek vele, máskor meg direkt nem néz rám...de ha mondjuk egy teremben vagyunk és előttem ül,akkor folyton hátranéz,(azt hiszi,nem veszem észre:) )... igen,megnyílik,sok mindent elmesélt magáról,a gondjait is, és bár látszólag életvidám,nekem sok olyan dolgot mesélt amiből kiderült számomra h nem is olyan fenékig tejfel az élete...már többször előfordult h megérintett,megsimogatott,ilyesmik, de ami legelőször felkeltette a figyelmemet az a hihetetlen mosolygása volt:))).
2012. márc. 30. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha érdeklődik felőled és kicsit félénkebb, akkor biztosan jobban kedvel a többieknél :)
2012. márc. 30. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, kicsit félénk,nem igazán tudja elengedni magát, de ugyanakkor mindenkivel próbál nagyon nyitott lenni,és beszélgetni, de azt figyeltem meg,h azokkal akik nem igazán fogadják el,sokkal halkabban és bátortalanul beszél,...velem pedig úgy beszél,ahogy én vele, harsányan vidáman,kicsit ilyen hangsúlyozottan:D,sokszor használja azokat a szavakat,amiket én:).
2012. márc. 30. 16:58
 5/6 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Ez miért nehéz kérdés? Ha veled osztja meg a lelki gondjait, az már régen rossz. Nem azért mondom, hogy elvegyem a kedved, de szerintem esélyed sincs. Abba a srácba szerelmes, aki a legnagyobb bunkó az ismerősei közül, és sz@rik a csajra a legteljesebb mértékben.
2012. márc. 30. 17:39
 6/6 anonim válasza:

Én is lány vagyok és határozottan igen.

Szerintem tetszel neki.

Szemezés elég egyértelmű(én már csak tudom)

Hívd el sétálni valahova dumáljatok majd tereld a szót és végül kérdezd meg .

Olyan helyett válassz ahol épp nincsenek a te vagy az ő barátai

2012. dec. 13. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!