Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akar tőlem? Megcsókol, de nyilvánosság előtt csak barátként kezel. Mit akar?
van egy srác (19) akivel nagyon jól elvagyunk, beszélgetünk, hülyülünk amit kell. de egy koncerten "összejöttünk" nekem szimpatikus volt, és barátnőm feldobta a labdát h hang vagy csókolózni vele (vagyis nem merek) kaptam az alkalmon, bebizonyítva h nem vagyok "hang"
azóta ha kettesben vagyunk csókolgat, kis hiszti után mondja h szeret, de nyilvánosság előtt csak 3 puszival köszön, és nem szól "úgy" hozzám
nála aludtam tegnap, mert lemaradtam a buszomról, egész este csókolgatott, piszkálgatott, meg mondogatta h tudom h szeretsz, hiszen fülig szerelmes vagy belém, erre válaszoltam h de te jobban szeretsz :D erre mondta h lehet, na aludj :D :)
de nem tudom h mit akar tőlem... egy suliba fogunk járni úgy h kivitelezhetetlen az h ne találkozzunk, meg nekem nagyon is szimpatikus
vélemény? nem akarom megkérdezni tőle h mi van köztünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!