Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jól nézek ki? Rámtapathatna...

Jól nézek ki? Rámtapathatna 1-2 pasi? (képpel)

Figyelt kérdés
itt a képem [link]

2013. ápr. 3. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hasonlítasz egy ovis társamra,akit Melindának hívtak :O
2013. máj. 18. 09:54
 12/19 anonim válasza:
hát te hülye vagy... am látszik h idősebbnek akarsz látszani.
2013. jún. 22. 10:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Inkább még a babáiddal játsszál. Hogy mennyi kis kva van manapság!!!
2013. jún. 22. 15:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja és még a 11 éves húgom érettebben néz ki és viselkedik mint te. Téged már elástalak volna és kitagadnálak a családból ha addig élnék is. Szerencséd.
2013. jún. 22. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:

A rágó mit csinál az asztal aljával? OdatapaT?

Látszik, hogy te is az utcán végzed. Korán kezded, és még csak írni sem tudsz. Nesze neked magyar ember.

2013. jún. 22. 15:35
 16/19 anonim válasza:
Nagyon szép vagy. Ismerkednék veled. Írsz privit? 183cm magas kék szemű 15 éves fiú vagyok
2013. aug. 22. 22:36
 17/19 anonim ***** válasza:

elég válogatós vagyok és amugy nem is nagyon vagyok oda a vörösökért, de neked van valami északi (ír, skót) szépség az arcodban. A kép megvilágítása jó, az arcod formája és az ajkaid is mind-mind nagyon vonzó, vadítóak, a szemeid is vágyat ébresztett bennem.

Szóval ja, szerintem bőven tapadna rád néhány pasi.

Merre laksz amugy? (gondolom úgy sem arra amerre én, már feltűntél volna)

16/F

2013. szept. 21. 13:03
 18/19 anonim ***** válasza:
rámentem a képre és konkrétan leestem a székről xd nővéremnek még legyeznie is kellet annyira rusnya vagy már boccs.Simán kimehetnél a sarokra 16/F
2013. okt. 6. 11:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es! Te meg tanujj meg irni:))

13 évesen pasit akarsz, és felrakod a képed ilyen helyekre? Aranyom, pár évvel idősebb vagyok, és még nem volt fiúm, ilyen meg eszembe se jutna, hogy feldobálgatom az arcom a netre... egyébként nem vagy kifejlődve, ennyi idősen nem szép...max. aranyos lehetsz. Menj, most megy valami jó mese a disneyen;)

2013. nov. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!