5ös tanuló vagyok. Járok egy fiúval (aki helyes). és 1es tanuló! Félek hogy megbukik (már egyszer megbukott) és olyan fiúval kell járnom aki hülyébb, és lejjeb jár nálam-. - Mit csináljak? Ui. : kb.1hete járunk
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 17:58
1/6 anonim válasza:
Olvasván ezt minden szótaggal 3%-ot esett az IQ-m, szóval nem panaszkodnék..
2/6 anonim válasza:
Ha ettől félsz, inkább ne járjatok. Az ő érdekében is.
3/6 anonim válasza:
Mit csinálj? Hát tanuljatok együtt.. Neki is jó, neked is mert azzal, hogy mással megbeszéled a tananyagot-te is tanulsz.
4/6 problem3girl válasza:
1hét-nél kicsi szivem...a nagy büdös semmit.1.Év végéig még amúgy is 4 hónap van.2.Az 1-es tanulók 3 hét múlva dobják a csajokat.kb.de ha te 5-ös vagy akkor egy részt rád nézve gáz, másrészt lehet ,hogy korábban repülsz. ://
6/6 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy egy nap után dobtam mert mást szerettem és ő majdnem öngyilkos lett annyira szeretett-.-
2013. febr. 24. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!