Most komolyan minden 8. fiú ennyire perverz?! Ti is ilyenek vagytok/voltatok?
éretlenek... és ebben a korban legtöbbeket ez vonzza erre kíváncsi.
Az összes srác haverom ezzel poénkodik, főleg hogy nem is vagyok egy csúnyaság... de ilyenkor visszaszólok nekik. Szóval poénnak veszem. Egy idő után hogy elsütöttek pár poént és tudják nem irritálhatnak vele abbahagyják.
Nem mindegy, hogy "minden 8. fiú" vagy "minden 8.-as fiú"! Remélem látod a különbséget! :)
Nem perverzségből írják, csak szórakoznak... éretlenek még a komolyabb ismerkedéshez :/
Te is 8.-as vagy? Azaz 14 éves?
egy srác a suliban már jó ideje "zaklatott", hogy szopjam le."
Egyik szünetben mentünk a barátnőmmel, és elhaladtam a srác és a haverjai mellett. Erre beszól, hogy "nem tartottad be még az ígéretedet" (egyik héten megkérdezte hogy le szopom-e, én meg azt feleltem hogy talán egyszer, persze nem gondoltam komolyan, reméltem hogy a hanglejtésemből leesik neki. hát nem), erre a gatyájára mutatott, a haverjai meg röhögni kezdtek. Én dühömben odarohantam, leguggoltam, és megpróbáltam lehúzni a cipzárját. Aztán persze ellökött magától, hogy mit képzelek. (na nem tettem meg volna tényleg, számítottam a reakcióra) Én meg mondtam, hogy "hát nem ezt akartad?" és tök égett a gyerek. Na azóta felém se jön. Kicsit furcsán, de megoldottam.
Persze azóta egy ribanc lettem a suliban, de ez már mellékes xD
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!