Az gáz ha pasi létemre néha meghatódok, elérzékenyedek egyes filmeken, jeleneteken?
Legutóbb pl a Mackótestvér végén jött rám a "majdnem sírás" , tudjátok úgy hogy kicsit könnyezek és olyan nyomás van a belük mintha sírnék, meg amúgy is olyan megható volt. :) Vagy pl az Utolsó szamuráj végső csatajelenetén is "majdnemsírtam" amikor lelőtték őket. Vagy mikor a Barátok köztben Andris temetése volt ... Viszont a Titanicot akárhányszor néztem, képtelen voltam erre.
Amúgy a külvilág inkább ilyen magabiztos macsó férfinek ismer és biztos kiröhögnének ha ezt megtudnák. Nagyon kevés embernek mutatom ki ezt az énem.
Egy igazi férfi a mellkasával megállítja a repülő dárdát.
Ez itt Spárta,puhány.
Nem gáz!
Engem egyáltalán nem zavarna, ha a barátomnak lennének ilyen érzékenyebb pillanatai, amikor meghatódik, akár egy film jelenetén is. Szerintem ez még jó is lehet, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy van szíve és ő is érez, nem egy kőszívű szikla.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!