Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz ha pasi létemre néha...

Az gáz ha pasi létemre néha meghatódok, elérzékenyedek egyes filmeken, jeleneteken?

Figyelt kérdés

Legutóbb pl a Mackótestvér végén jött rám a "majdnem sírás" , tudjátok úgy hogy kicsit könnyezek és olyan nyomás van a belük mintha sírnék, meg amúgy is olyan megható volt. :) Vagy pl az Utolsó szamuráj végső csatajelenetén is "majdnemsírtam" amikor lelőtték őket. Vagy mikor a Barátok köztben Andris temetése volt ... Viszont a Titanicot akárhányszor néztem, képtelen voltam erre.

Amúgy a külvilág inkább ilyen magabiztos macsó férfinek ismer és biztos kiröhögnének ha ezt megtudnák. Nagyon kevés embernek mutatom ki ezt az énem.

2013. febr. 23. 21:32
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Nem dehogy ez olyan aranyos :))
2013. febr. 23. 21:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Az Oroszlánkirály! :')

20f

2013. febr. 23. 21:34
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

Egy igazi férfi a mellkasával megállítja a repülő dárdát.

Ez itt Spárta,puhány.

4/19 anonim ***** válasza:
Egy férfinek is lehetnek ilyen pillanatai! :)
 5/19 anonim válasza:
Ugyan múltkor én is elsírtam magam 6 éve most először egy olyan filmen ami inkább gyerekeknek készült mint sem felnőtteknek. pedig nem vagyok 10 éves.
2013. febr. 23. 21:35
 6/19 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék, nem vagyok meleg, se szűz vagy ilyesmi. 19F
2013. febr. 23. 21:36
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
én is sírtam ahogy megláttam a fizetésemet:))
2013. febr. 23. 21:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk az, hogy a Barátok köztet nézed az szerintem rohadt gáz...
2013. febr. 23. 21:37
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem gáz!

Engem egyáltalán nem zavarna, ha a barátomnak lennének ilyen érzékenyebb pillanatai, amikor meghatódik, akár egy film jelenetén is. Szerintem ez még jó is lehet, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy van szíve és ő is érez, nem egy kőszívű szikla.. :)

2013. febr. 23. 21:37
 10/19 anonim ***** válasza:
én lány vagyok a moziba néztem a titanicot ,fiu haver elég kemény gyerek de 3 x sírt rajta , én bevallom a végén röhögni kezdtem mint valami idióta...:$
2013. febr. 23. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!