Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem lehetek jó pasi? Mi kell ahhoz egyáltalán?
Kb így nézek ki : [link] csak én nem vagyok ilyen jóképű.
Rajtam minden ruha rosszul áll, mert túl vékony vagyok. Pedig teszek ellene, mert járok kondiba is heti 4szer, de nem használ igazából semmit. Sőt azt veszem észre, hogy kb mindenki erősebb, mint én.
Amit a kövéreket még csak-csak elfogadja a társadalom, de amit a vékonya és gyengékkel művel az példa nélküli, de tényleg. Napi beszólogatás, miközben tudják, hogy többet foglalkozom magammal, mint bárki más.
A lányok meg kb tudomást sem akarnak venni rólam.
Mégis mit kellene tennem, hogy én is jó pasi legyek, ne csak egy lesajnált futottak még?
"a vékony pasik iszonyatosan rondák"
Ezt az előbb olvastam az egyik kérdés hozzászólásai között. Mi vagyunk a társadalom selejtjei ezek szerint.
Nekem inkább a vékony férfiak jönnek be. Attól, hogy vékony, még nem biztos, hogy gyenge is... Egyik exem hegesztett, pedig tényleg horpadt volt a hasa:D.. Mégis meg tudta mozgatni napi 10-12 órában a nehéz fémdarabokat.
Ez leginkább genetika...
Első!
Hol olvastad azt a kommenetet?
"a vékony pasik iszonyatosan rondák"
Nyugalom emberek, ezt egy b@szott dagadt nő írta egy másik fórumban, a szava ezért nem számít.
Lehet, hogy nem táplálkozol mellé rendesen. Az edzés mellett a megfelelő ételeket kell enni, és sokat.
Lehet, hogy magas vagy és nem látszik rajtad annyira, mint egy köpcös emberen.
Én például magas vagyok, így még normális izomtömeggel is vékonynak tűnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!