Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem lehetek jó pasi? Mi kell ahhoz egyáltalán?
Figyelt kérdés
Kb így nézek ki : [link] csak én nem vagyok ilyen jóképű.
Rajtam minden ruha rosszul áll, mert túl vékony vagyok. Pedig teszek ellene, mert járok kondiba is heti 4szer, de nem használ igazából semmit. Sőt azt veszem észre, hogy kb mindenki erősebb, mint én.
Amit a kövéreket még csak-csak elfogadja a társadalom, de amit a vékonya és gyengékkel művel az példa nélküli, de tényleg. Napi beszólogatás, miközben tudják, hogy többet foglalkozom magammal, mint bárki más.
A lányok meg kb tudomást sem akarnak venni rólam.
Mégis mit kellene tennem, hogy én is jó pasi legyek, ne csak egy lesajnált futottak még?
2013. febr. 23. 17:56
11/12 anonim válasza:
Miért vernének? Ne viccelj már, akkor max nézz meg egy KEZDŐ edzést...
12/12 anonim válasza:
Vannak csajok, akik kifejezzen gerjednek a vékony pasikra. Az én barátomnak totálisan ugyanolyan alakja van, mint neked és annyira szexinek találom, amikor kidudorodik néhány csigolyája... És nem csak én vagyok ilyen. Van egy ismerősöm, aki azért akar fogyni, hogy olyan csontos legyen, mint a barátja, mert hogy az milyen szexi... Viszont abban, hogy mennyire jössz be a csajoknak, nagyon fontos ám a kisugárzásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!