Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz ha pasi létemre néha...

Az gáz ha pasi létemre néha meghatódok, elérzékenyedek egyes filmeken, jeleneteken?

Figyelt kérdés

Legutóbb pl a Mackótestvér végén jött rám a "majdnem sírás" , tudjátok úgy hogy kicsit könnyezek és olyan nyomás van a belük mintha sírnék, meg amúgy is olyan megható volt. :) Vagy pl az Utolsó szamuráj végső csatajelenetén is "majdnemsírtam" amikor lelőtték őket. Vagy mikor a Barátok köztben Andris temetése volt ... Viszont a Titanicot akárhányszor néztem, képtelen voltam erre.

Amúgy a külvilág inkább ilyen magabiztos macsó férfinek ismer és biztos kiröhögnének ha ezt megtudnák. Nagyon kevés embernek mutatom ki ezt az énem.

2013. febr. 23. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#6 miért, mennyit változtat egy dugás az ember személyiségén? :D
2013. febr. 23. 21:38
 12/19 A kérdező kommentje:
nem szoktam nézni a B.K.-t, csak ezt a temetést épp elkaptam :)
2013. febr. 23. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem a Titanicon meg a Híd Terabithia földjére c. filmeken törött el majdnem a mécses :D Biztos volt még több is, de ezek maradtak meg bennem.

19/F

2013. febr. 23. 21:42
 14/19 A kérdező kommentje:
#11 szerintem sok minden változik ha elveszted.
2013. febr. 23. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Belőlem is sírást vált ki a mobilszolgáltatóm által küldött havi számla. Jobb napjaimon csak megkönnyezem.
2013. febr. 23. 21:49
 16/19 anonim válasza:
én a múlkor a seven poundson sírtam majd nem az nagyon dúrva fílm... csak mutatja hogy jó az érzelmi inteligenciád empátiád nebaj sőt jól is tud jönni am én is ilyen vagyok de valamikor meg érzéketlen is tudok lenni de nem is kicsit ..
2013. febr. 23. 21:54
 17/19 A kérdező kommentje:
én is sajnos :)
2013. febr. 23. 21:57
 18/19 anonim válasza:
21:35 vagyok! Ahogy nekem is a Híd Terabithia földjére című filmen sírtam el magam. és 19F vagyok én is minta a 21:42
2013. febr. 23. 22:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is pasi vagyok, bár a Mackótestvérm ls az Utolsó Szamurájon kivűl én sosem hatódok meg annyira.

Viszont ha egy kutya, ló, macska meghal, otthagyják, szomorú az nekem is kiszokta facsarni a szívem :/

2013. nov. 4. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!