Jól nézek ki? Rámtapathatna 1-2 pasi? (képpel)
2013. ápr. 3. 18:39
1/19 anonim válasza:
Én is "rádtapadnék". Jol nézel ki. 17F
2/19 anonim válasza:
mennyi idős vagy ?
nekem fiatalnak tünsz
3/19 A kérdező kommentje:
13
2013. ápr. 3. 20:11
4/19 anonim válasza:
13???? többnek nézel ki.Amugy simán.
5/19 A kérdező kommentje:
én vagyok a 3 legidősebb az osztályomban...van idősebb csaj is nálunkxD amúgy komoly?Sokat figyelel magamra,hogy szerezzek egy pasit(volt is kb kettő)de nem tudom,hogy nézzek ki,én magamat szépnek látom,csak nemtom ezzel hogy van más
2013. ápr. 3. 21:11
6/19 A kérdező kommentje:
itt van még egy kép www.kepfeltoltes.hu/view/130403/IMG_20130403_183136_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2013. ápr. 3. 21:20
7/19 anonim válasza:
szerintem olyan közepes vagy ... elmegy, de fiatal
8/19 anonim válasza:
Véleményem szerint 13 évesen nem azzal kellene törődnöd,hogy hány pasi kattanna rád,hanem mondjuk sulival,barátokkal,szórakozással.Tényleg idősebbnek látszol mint 13 de ezt most nem pozitív értelemben mondom...Ráérsz még pasizni bőven.
9/19 anonim válasza:
nem vagy csúnya de nem is vagy az a nagyon szép.
10/19 ßđkan válasza:
Szégyeld magad 13 évesen ezzek kell törődni??
Mennyél játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!