Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor növöm ki ezt, ha egyálta...

Mikor növöm ki ezt, ha egyáltalán kinövöm?

Figyelt kérdés
Abban a korban vagyok mikor még keresi magát az ember. Egy ideig úgy éreztem megtaláltam magam, ez vagyok én, de rájöttem, hogy csak egy álarc az egész, mert így könnyebb. Szóval most adom a nagypofájú nőcsábászt aki cigarettázik, és iszik. És jól is érzem magam, de tudom, hogyha ezt folytatom nagyot fogok bukni. Szerencsére még nem szoktam rá sem a cigire, sem az alkoholra. Bár nem állok messze tőle. Tudom ezzel csak ártok magamnak és a körülöttem lévőknek is, de szeretem csinálni, szeretek felelőtlen lenni és magasról tenni mindenre. Általában idősebbekkel iszom, cigizem. Ha meghívnak ott motoszkál az agyamban, hogy "NE, NE CSINÁLD!!!" de nem tudok ellenállni. Félek, hogy kisiklik az életem és ezért csak magamat tudom majd hibáztatni. Esetleg küzd más is hasonló jellegű problémákkal?
2013. ápr. 2. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
17-19 éves kora körül általában az ember megismeri a saját igényeit. kezdj el sportolni, vagy csak kerülj be egy olyan társaságba ahonnan senkit sem ismersz, így nem kell megjátszanod magad, ha nem fogadnak el otthagyod őket, ha elfogadnak akkor jól jártál. még ami jó tud lenni a sporton kívül az a zene, zenélés, koncertekre járás.
2013. ápr. 2. 22:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, a zene az kikapcsol, ott önmagam lehetek. Gitározom és zongorázom.
2013. ápr. 3. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:

ugyis lehetsz feleőtlen ha mértékkel iszol, és keveset cigizel ... az ellen ogy kisiklodjon az életed csak te tehetsz egyedül :)

az legyél aki akkor vagy ha játszol :)

2013. ápr. 3. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Az legyek aki vagyok? De ki vagyok? Először erre kéne rájönni.
2013. ápr. 3. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:

ne az legyél aki vagy, ha nem tudod ki vagy

legyél az amit érzel miközben játszol gitáron, zongorán [ahogy írad] a zene önkifejezés, és ahogy a szó is mutatja az magadat hozod felszínre

2013. ápr. 3. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit. Köszönöm, a segítséget. :)
2013. ápr. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!