Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg kinövöm ezt?

Tényleg kinövöm ezt?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, de olyan ciki amit most írni fogok. Utálok rágondolni. Szóval babázni szoktam, van hogy sokáig, pár órát, majdnem minden nap. Az a baj, hogy nem úgy, hanem hogy régen kitaláltam azt, hogy van egy láthatatlan férjem, és gyerekeim. Jelenleg 3 játék babával játszom ezt. De azt is megjátszom hogy megfogannak, megszületnek. Próbálom magam visszafogni hogy ne olvassak ilyeneket, de nem megy. Itt is, úgy játszom a szülést, mint ahogy írják hogyan zajlik. Van, hogy elképzelem hogy sír a baba, és éjszaka emiatt nem alszom, bár ilyenkor amúgy is szeretek ébren maradni. Szóval tök ugyanúgy játszom el, mint a valóságban van. Félek, hogy ez később majd rossz lesz ha igazi gyerekeim lesznek. Félek hogy ezt nem növöm ki időben. Le akarok erről szokni, hogy ilyeneket olvassak, ilyet játszak, de nem bírom, fáj ott hagyni. Mit tegyek?

Annyira ciki, süllyedek szégyenemben. Ugye kinövöm majd?

2010. júl. 26. 00:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Akit el akarunk felejteni arra gondolunk :)

Szóval: ne is idegeld magad emiatt! Majd kinövöd. Csináld amég jól esik;)

2010. júl. 26. 00:45
 2/13 A kérdező kommentje:
OKé, köszi ez megnyugtat! :)
2010. júl. 26. 00:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha lenne valaki, akivel együtt játszhatnál (nem ezt, de akár...), akkor az kötne le jobban, és egy kicsit a való világba csöppennél ebből. Mert aranyos, meg jó is, hogy el tudod foglalni magadat, de hogy éjjel amiatt nem alszol, mert a kisbabád sír... nem a legszerencsésebb helyzet.
2010. júl. 26. 01:03
 4/13 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy:D Tuti hogy kinövöd, ne parázz!:)
2010. júl. 26. 01:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Anyu 15 évesen még homokozott, babázott, szóval te még 12 évesen bőven ráérsz! Aztán 32 évesen szült engem és gondos anyuka lett belőle. Nyugi, babázzál, amíg érzed, aztán úgyis kinövöd! Nyugtasson a tudat, hogy még senki nem maradt babázós felnőtt, aki nem szellemi fogyatékos, és te pedig nem vagy az! Jó játékot!
2010. júl. 26. 01:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan én is ugyanilyen vagyok, csak én egy babával játszom ezt és kitaláltam hozzá egy csavaros történetet.. nem unatkozok, csak visszahúzódó vagyok.
2010. júl. 26. 12:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. júl. 26. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj: "játszani kell és minden oké, legyen a gond a tegnapoké"(Első emelet). élvezd a gondtalan gyerekkort, amíg teheted, én annyira szeretnék újra 10-12 éves lenni pont ezért. nekem a mai napig megvannak a babáim és ha lehozná valaki a padlásról, én biztosan játszanék velük. csak azért ne hagyd abba, mait szeretsz, mert mások szerint ciki. úgyse látja senki, amikor így játszol. Játszál csak, amíg jól esik! :D
2010. júl. 26. 16:55
 9/13 Zerge97 ***** válasza:

Ezt tuti kinövöd:D

Am vmivel el kell foglalnia magát az embernek ha neked ez esik jól csináld:D

2010. júl. 26. 18:14
 10/13 anonim válasza:
12 évesen mmég énis bőven babáztam:)most 16 vagyok...viszont a mesékből még most sem nőttem ki:P de sztem ez nem baj.. úgyhogy nyugi..kinövöd..
2010. júl. 26. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!