Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg kinövöm ezt?

Tényleg kinövöm ezt?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, de olyan ciki amit most írni fogok. Utálok rágondolni. Szóval babázni szoktam, van hogy sokáig, pár órát, majdnem minden nap. Az a baj, hogy nem úgy, hanem hogy régen kitaláltam azt, hogy van egy láthatatlan férjem, és gyerekeim. Jelenleg 3 játék babával játszom ezt. De azt is megjátszom hogy megfogannak, megszületnek. Próbálom magam visszafogni hogy ne olvassak ilyeneket, de nem megy. Itt is, úgy játszom a szülést, mint ahogy írják hogyan zajlik. Van, hogy elképzelem hogy sír a baba, és éjszaka emiatt nem alszom, bár ilyenkor amúgy is szeretek ébren maradni. Szóval tök ugyanúgy játszom el, mint a valóságban van. Félek, hogy ez később majd rossz lesz ha igazi gyerekeim lesznek. Félek hogy ezt nem növöm ki időben. Le akarok erről szokni, hogy ilyeneket olvassak, ilyet játszak, de nem bírom, fáj ott hagyni. Mit tegyek?

Annyira ciki, süllyedek szégyenemben. Ugye kinövöm majd?

2010. júl. 26. 00:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ne aggódj,én ugyanigy voltam.

Arra jöttem rá hogy mikor én ilyen szerepjátékokat játszok,akkor az tetszik benne,hogy átélhetem a dolgokat...nemrég csatlakoztam egy színjátszó körbe próbaképp,és nagyon tetszik,itt nyugodtan kiélhetem magam.

próbálj ki te is valami hasonlót (:

15/L

2010. júl. 27. 15:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat :D
2010. júl. 28. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is mániám volt a babázás (több, mint 100 különböző babám volt), talán a mai napig le sem szoktam volna róla, ha nem jön a *dogpergés* szerpjáték ^^ live action fomában, vagy karakterlapokkal, MINDEGY a lényeg az élmény! Ahogyan megoldod a rejtélyt, feljutsz a ranglétra csúcsára, hogy napközben egy átlagos lány vagy, de eljön az este, átugrik pár ismerős és máris te vagy Claire, a város egyik leghatalmasabb vámpírja, mindened az intrika, közben könyveket, novellákat írsz, vagy éppen Laura Petersson vagy, magyar származású Interpol ügynök, aki egy háborús bűnös nyomában jár a szeles, esős Írországban és hátborzongató kalandokban van részed, egy vérfakassal verekszel a tetőn, és a végén... ha mindent jól csináltál... megfejted a rejtélyt, pontot teszel az ügy végére és eléred a célod! Tudom, így leírva furcsa, de átélni megismételhetetlen élmény! (19/L, fanatikus RPG azaz szerepjáték őrült, a Vampire - The Masquarade, Ghoul - Fatal Addiction, Changeling - The Lost, Hunter - The Reckoning és sima ember játszmák töretlen rajongója)
2010. júl. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!