Miért van ez velem? Normális?
Jaj ...nagyon sajnálom...de nagyon sokban egyezek veled =)Nekem egy ember van aki közel áll hozzám érzelmileg,de mostmár nem megoldható hogy együttlegyek vele...mégcsak a közelében sem.Mással érzéketlen vagyok,nem engedem közel magamhoz az embereket,úgy érzem igazán nemtudok szeretni senkit, csak igy felszinesen...És nemtudom hogy változtassak rajta...magamat sem szeretem igazábol,sokszor kisebbségi érzésem van,és mindig a külsőmön változtatok, hátha majd egyszer bejön, és jobbrafordul a dolog.
És igen, életem álma, hogy találjak végre egy rendes fiút, aki őszintén tud szeretni,és nem csak bevágódni akar,és szexre megy, hanem tényleg érdeklik az érzelmeim.
Én is így vagyok, hogy nemtudom kihez vonzódok,talán lelkileg a lányokhoz, testileg a fiukhoz....
És úgy érzem hogy soha nem fogom megtalálni "az igazit"sem...mert már annyi mindent megpróbáltam, de sehol sem találtam hozzám hasonló embert...
Am én 10.es vagyok.
Remélem igy nemérzed magad annyira egyedül =)
Am én azthiszem ezen a helyzeten egy őszinte szerelem segíthet, ha magamból indulok ki...bár nemszeretem ezt a szót, viszont ez írja le legjobban ez érzést, ami ha kölcsönös, akkor értelmet ad az életnek....=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!