Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lesz ennek a vége? Na és...

Mi lesz ennek a vége? Na és mi lesz így velem?

Figyelt kérdés
Egész életemben csak azt szerettem volna ha valakinek fontos vagyok,ha valaki szeret de ez sosem adatott meg. Még a szüleim sem szerettek és ezt nem csak gondolom hanem éreztem annak idején na meg persze csak azt hallottam,hogy minek is vagy? Már nem vagyok fiatal. Nincsenek szüleim és azt hiszem már barátaim sem. Voltak barátaim akiknek mindig segítettem akik mindig számíthattak rám. Boldog voltam mert napi szinten kerestek és mindig elmondták ha esetleg pár nap nem beszéltünk,hogy hiányzom és szeretés van. De ez mára megváltozott. Úgy hozta az élet,hogy már nem keresnek. Már nincs szükség rám és ha én keresem őket akkor csak én mondom,hogy hiányzol,hiányoztok de visszafelé ez már nincs meg. Annak idején azt hittem majd én is számíthatok a barátokra és most szükségem is lenne egy kis segítségre de úgy érzem zárt ajtókon kopogtatok. Csak lerázás van. Ebbe lassan belebetegszem. Sokat sírok,egyedül vagyok és ha nem lennék akkor fel sem tűnne senkinek. Sokat gondolkodtam,hogy hol rontottam el az életem? Nem tudom. Szeretetet nem lehet venni sem kierőszakolni de nem hiszem,hogy ennyire rossz ember lennék. Már félek.,hogy ha ilyen lelkiállapotba leszek sokáig még akkor az rámegy az egészségemre de nem tudom,hogy lehet ezen túl lépni és olyanokat találni akik tényleg önmagamért szeretnek és nem érdekből. Ebbe bele fogok bolondulni,ugye?
2011. nov. 30. 12:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Mennyi idő vagy? Nő, férfi? Dolgozol?

Más rokonok eseteleg vannak?

2011. nov. 30. 12:23
 2/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. nov. 30. 12:24
 3/24 A kérdező kommentje:
40 vagyok és senkim sincs. Egyedül élek elpazarolva az életem másokra,feleslegesen. Most legalábbis így érzem.
2011. nov. 30. 12:25
 4/24 anonim ***** válasza:

Nem fogsz belebolondulni, erősebbé tesznek csak ezek a nehézségek.

Gondold végig, hogy mikor, mi által fordultak el tőled a barátok. Azért az furcsa, hogy mindenki egyszerre. Ha egy-egy ismerős kiesik még oké, az nem feltétlenül belőled fakad, no de ha mindenki továbbáll, akkor Te kergeted el őket akarva vagy akaratlanul.

Lehet, hogy annyi is elég lenne, ha megkérdeznéd tőlük, hogy mit értettek félre, vagy mi esett nekik rosszul.

2011. nov. 30. 12:26
 5/24 anonim ***** válasza:
Ne merülj bele az önsajnálatba, mert annak tényleg nem jó vége lesz. Nézz körül a lakhelyeden, biztosan vannak olyan klubok, ahol egyedülállók összejönnek. Vagy egy idősek otthonában, ahol örülnek, ha valaki beszélget velük. Az is jó, ha megoldhatod, hogy magadhoz veszel egy kutyát. Vele le kell menni naponta többször is, meglátod, pár nap alatt sok új ismerősöd lesz a kutyások között.
2011. nov. 30. 12:26
 6/24 anonim ***** válasza:
Miért nincs családod? Miért alakultak így a dolgok?
2011. nov. 30. 12:27
 7/24 anonim ***** válasza:

Utolsó ötelet nagyon jónak tűnik. Gondolkodj el, miért hagyott el mindenki. Nem lehet, hogy benned is volt hiba?

Ne mondd, hogy nem vagy fiatal! 40 éves vagy! Annyi minden vár rád! Gyereket nem szeretnél? Egy férjet? Gondolj bele! Lenne egy szerető családod! Errefelé nem hajlasz?

Merre laksz? Melyik megye?

2011. nov. 30. 12:28
 8/24 anonim ***** válasza:
Ja, és én is egy kutyára gondoltam! Van, aki vár haza, akiért érdemes hazamenni, aztán viheted sétálni, ott is lehet ismeretségeket kötni!
2011. nov. 30. 12:29
 9/24 A kérdező kommentje:
Ha gyereket nem is de párt azért szeretnék. Biztos bennem van a hiba és azért nincs senki körülöttem. Nagyon tudok szeretni és ragaszkodni de azt a legtöbben nem szeretik ha valaki mindig a nyakukon csüng. De én ezzel nem akarok rosszat. Bárcsak hozzám ragaszkodna valaki ennyire..........
2011. nov. 30. 12:39
 10/24 anonim ***** válasza:

Szerintem neked pszichológusra lenne szükséged. Ezt nem bántásnak írom. Szerintem ez a túlzott szeretet vágyad kimerem mondani már-már a patológiás jellegű.

Ha még tini korban lennél azt mondanám majd kinövöd... de 40 évesen, társtalanul... család nélkül....

2011. nov. 30. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!