Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem értem. Velem van a baj?

Nem értem. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja hogy én vagyok a legszebb az osztályban és a fiúknak én tetszem. Mindenkivel jóba vagyok. Ez idáig oké, de felhozok egy példát:

Ma álltunk az udvaron (2 barátnőm és én meg 2 fiú) beszélgettünk. Az egyik fiú mondta ( az egyik gyereknek) hogy mi lenne ha nem ismernéd őt meg őt meg őt. És engem meg kihagyott... Meg nehogy azt higgyétek hogy stréber vagyok azért "nemfoglalkoznak" velem, én még a fiúkkal is tök jól elvagyok (haver). Meg most az egyik fiúval egy kicsit jobban elvagyunk, mondta hogy bejövök neki, és mégis mindig a barátnőmet piszkálja bökdösi stb. Nekem ez nem esik rosszul mivel annyira nem érdekel a srác, csak még is valahogy olyan furcsa.

Nem igazán értitek ugye? :( 12/L

2011. nov. 24. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
én tényleg nem értem :D
2011. nov. 24. 16:41
 2/5 anonim válasza:
ez annyira bűzlik vmiért xD
2011. nov. 24. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs, de :D :D :D :D :D
2011. nov. 24. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:

De igen.

Ha azt hiszed, minden apró dolognak van jelentősége, tévedsz. És az az érzésem, hiába mondod, hogy nem érdekel, valójában azt szeretnéd, mindenki mindig veled foglalkozzon. Ha így gondolkodsz, nagyon boldogtalan leszel, más emberek is vannak rajtad kívül.

Szóval tulajdoníts kisebb jelentőséget ezeknek.

2011. nov. 24. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk. :S Ugyanis én sem értem, hogy mi ez.
2011. nov. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!