Mi lehet velem a baj?
Nincsen barátom, nincsenek barátaim...
Eddig olyan jól megvoltam, minden szép és jó volt. Sokan beszélgettek velem, kedvesek voltak. Az utobbi pár hétben, meg mindenki mogorván, nehesztelően viselkedik velem.. :( Eléggé zárkozott, csendes vagyok. Így próbáltam megnyílni, de ez sem jó. Ha mosolygok és kedves, beszédes vagyok az a baj, ha csendes, félénk az a baj. Nem tudom, hogy milyen legyek, hogy barátkozzanak velem...
Az első válaszolónak igaza van!
Szerintem te most egy ilyen érzelmi hullám völgyben vagy, és csak beképzeled, hogy mindenki elfordul tőled!
Azt ne várd, hogy pátyolgassanak a barátaid ha elzárkózol előlük.
Lehet pont azért nem konfrontálódnak most veled, mert nem akarnak zaklatni téged, mivel azt mutatod feléjük, hogy egy kis magányos időszakra vágysz.
annyit még, hogy mint mindenhol, itt is előfordulhat egyfajta hierarchikus elhelyezkedés.
Mindenki a középpontban szeretne lenni, mert akkor mindenki vele foglalkozik.
Érdemes felmérned, hogy most te hol helyezkedsz el ebben a társaságban! (megjegyzem itt gyakran változnak az elhelyezkedések)
erre vonatkozóan egy jó tanács, még véletlenül se harcold ki a megszokottnál nagyobb figyelmet, mert könnyen bukta lehet belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!