Miért nevettek ki? Mi bajuk van velem? (bőv. Lent)
Hát most klisé. De ők szerencsétlenebb balaszok mint amennyire te valaha lehetsz. Valószínűleg az hogy nincs önbizalmad még dobott egy jót ezen a dolgon, de sajnos vannak ilyen szánalom hülyék.
Nem nagy vigasz, de engem is bántottak, és most 24 vagyok, hát nem tudom hogy csak szerencsém volt-e de eddig ahol dolgoztam érdekes módon nem voltak ilyenek, sőt kifejezetten normális emberek voltak minden hol. Ha normális vagy senkit se fog érdekelni ha félénk vagy vagy esetleg nem vagy egy nagy szépség.
Szóval azért sokszínűbb a felhozatal, mint a sok műmajom aki értelmes mondat helyett csak röhögni tudd mint egy elmebeteg.
Másfelől ha lenne önbizalmad tuti másképp reagáltad volna le, hát mivel nincs így nehezebb, de végül is csak azt kell tenned amit akkor tennél ha lenne. Pl.: "mi van mit röhögsz vigyori?" tulajdonképpen tök mind1 mit mondasz, csak normál hangon mond, meg néz a szemébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!