Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Irigy vagyok mindenkire, mit...

Irigy vagyok mindenkire, mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, fiú.

Irigy vagyok szinte minden emberre, annyira rossz nézni a NORMÁLIS embereket, hogy boldogok, megtalálják párjukat, vagy ha nem is, legalább próbálkozhatnak.

Én eddig azt hittem meleg vagyok, de úgy érzem, hogy a lányok iránt is érdeklődöm.

Lány barátaim vannak (+ van egy meleg a baráti körünkben, aki eléggé irritál), nem rajongok a sportokért, nem sörözöm, nem csajozom: nem nézem úgy a lányokat (vagy akár a fiúkat), ahogy a többiek, első ránézésre megmondom valakiről, hogy tetszik-e vagy nem, nagyon kevesen tetszenek, és akik tetszettek, azok iránt pedig hamar elveszik az érdeklődésem. Még senkivel nem találkoztam, akire azt mondanám, hogy „ő kell nekem!”

Nincs jó testem, nincs nagy farkam, nem vagyok jóképű.

Egyáltalán nem érzem magam férfinek...

Egyetlen pozitívumot tudok „felmutatni”, hogy körülöttem mindig vidám a társaság. De csupán jó humorral nem igazán megyek sokra.

A suliban mindenki elkönyvelte, hogy én meleg vagyok, és ez engem nagyon zavar. Egyszerűen utálom, ahogy rám néznek: mint egy büdös mosogatórongyra; ráadásul be is szoktak szólni.

A barátaimmal ezt nem igazán tudom megbeszélni, nem is szeretném, hogy lássák a gyengeségem.

Attól félek, hogy soha nem lesz normális kapcsolatom, egyáltalán afelől is kétségeim vannak, hogy alkalmas vagyok-e egy kapcsolatra.

Nincsenek konkrét céljaim, nem tudom, mihez kezdjek az életemmel. Egy apró szelete ez a gond az egésznek, mégis túl nagy problémát csinálok belőle, és úgy érzem, hogy semmi sem működhet jól, amíg ez nem oldódik meg.

2013. márc. 28. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát te tényleg egy szerencsétlen vagy
2013. márc. 28. 22:29
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm xD

Legalább nevetni tudok

2013. márc. 28. 22:36
 3/15 dani900 ***** válasza:

bonyolult probléma...

akartam írni...de ehhez fáradt vagyok...

írj még valamit, ezek nekem inkább következményeknek tűnnek, én a kiváltó okot keresem, hogy érzed, mi lehet az?

2013. márc. 28. 23:26
 4/15 hunbula ***** válasza:

Hagyd abba siránkozást, és tegyél a magad érdekében. Írtad, hogy nincs jó tested... Na ezen például ki tud változtatni? És kinek a hibája, ha nem változik?

Lehet, hogy csak a nem megfelelő emberekkel vagy körülvéve. Nem baj ha nem tetszik senki, mert tényleg lehet hogy csak egyszerűen nincs a környezetedben olyan, akire azt mondanád, hogy hű, a mindenit. Legyen akár fiú vagy lány az illető. Ez meg sajnos megint egy olyan dolog amiben a mi társadalmunk (is) szörnyen le van maradva, az emberek nem tudják értelmesen kezelni ha valaki meleg vagy biszexuális. Nem csoda ha te sem tudod hogy állj hozzá a saját beállítottságodhoz, mert ez a környezet nem fog neked segíteni felfedezni a valós vonzalmaidat. Bárki is tetszik, a lényeg hogy NEM SZÉGYEN, NEM CIKI, csak éretlen idiótákkal vagy körülvéve, akikre nem kell odafigyelni.

Az meg, hogy a más emberekben mi az irigylésre méltó, nagyon szubjektív. Mert mást mutatnak kívülre, más az amit te látsz, és az ez alatt lévő valóság lehet hogy már egyáltalán nem irigylésre méltó. És ha most épp tényleg az volna, lehet hogy pár év múlva máris nem lesz az... Ezeket igazán nem tudhatod és ezért nem is érdemes vele foglalkozni mert ezzel magadon nem segítesz. Csak fölöslegesen használsz el rá energiát amit arra is fordíthatnál, hogy magadat építed, vagy csak simán olyasmit csinálsz, amit szeretsz.

Szerintem keress fel egy pszichológust (tudom, ez "ciki", tartsd titokban, ha szeretnéd, de hidd el segítene). Ő valószínűleg érdemben tud neked segíteni (ha nem ,keresel egy másikat), mert szerintem te is érzed hogy ez egy olyan téma amit egy internetes oldalon nem fog neked senki megoldani.

2013. márc. 29. 07:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Jól van na nem úgy értettem, csak fölidegesített, hogy ennyire nincsen önbizalmad :)
2013. márc. 29. 08:46
 6/15 anonim válasza:

Szerezz egy csinos barátnőt.. Ebben az motiváljon, hogy milyen jó lesz látni a gúnyolódók fejét, amikor látják hogy lesmárolsz egy dögös csajt. Meg az jót is tenne neked.

Az meg, hogy irigy vagy, egy rossz tulajdonság, szokj le róla valahogy. De mindenesetre, már az jó hogy beismerted magadnak.

2013. márc. 29. 16:05
 7/15 anonim ***** válasza:

Túl gondoltad ezt az egész párkapcsolat, milyen egy férfi, témaköröket.

Lazább lehetnél egy kicsit végre.

Nézzél azért szét az utcán hány olyan szerelmes pár , akik közül egyik sem tökéletes? Van ilyen bőven. Azokkal a magukat menőnek képzelő, letolt gatyájú, nagyon vékony fura arcú srácokkal mi a helyzet,akiknek csinos barátnőjük van? Én nagyon sokat látok ilyet, ők sem izmosak még csak nem is jóképűek. Még is lett barátnőjük.

Szerintem túl nehezíted ezt az egészet.

Az meg egyáltalán nem baj, ha nem vedeled a sört állandóan meg nem vagy tajrészeg sőt a normális lányoknál ez egy jó pont kérdés,hogy te milyen lányt szeretnél magadnak.

És az sem baj ha a sportokért nem rajongasz.

Ezek mind mind apróságok.

Nekem is kevés ember tetszik úgy igazán sőt még soha nem voltam szerelmes, pedig 20 múltam . Jön a szerelem vagy nem jön- tök mindegy, ezt érezni kell . Nem kell erőltetni sem. Majd eljön mindennek az ideje, de addig legyél nyitott mindenre, és ha lehet kezdj el valamilyen hobbit végre mert így tutira bele gabalyodsz ebbe a sok hülyeségbe.

Nincs jó tested? Ezen tudsz változtatni....nem??

2013. márc. 29. 18:24
 8/15 A kérdező kommentje:

#1: Tudom, tudom, engem is idegesít néha a nálam jóval fiatalabbak rinyálása :D

Gondoltam, hogy párak számára talán én is idegesítő lehetek, de nem érdekelt, ki kellett már írnom ezt magamból.

#3: Fogalmam sincs, mik lehetnek az okok... Talán az, hogy lehet, hogy meleg vagyok. A puding próbája az evés, mondani szokás, viszont itt ez nem ilyen egyszerű: nem játszadozhatok más emberekkel, csak hogy megtudjam, hogy nekem mi kell.

#4: Igaz, a testemen tudok változtatni, néha elmegyek úszni, futni (nem rendszeresen), és itthon is mindig „edzettem”, viszont ez utóbbi egy-két héten keresztül minden nap csináltam, utána azonban mindig abbamarad, mert egyszerűen elment tőle a kedvem mondván, hogy minek: úgy sem fognak észrevenni...

A baráti társaságom egy nagyon szabad szájú, állandóan vidám, sokat nevető, és nagyon szókimondó, gusztustalan társaság; csak lányokból áll, és megbeszéljük egymással, ha problémáink vannak, segítünk egymásnak, de ez egyszerűen egy olyan mély gond nálam, hogy nem akartam megosztani velük, de mégis ki kell adnom magamból – ezért jöttem ide.

Gondolkodtam már a pszichológuson is, de nem akarom, hogy a szüleim bármit is érezzenek ebből, márpedig akkor kénytelen lennék elmondani nekik is, hogy mi a baj.

Mellesleg, igénylem is kicsit, hogy frissüljön a baráti köröm, szeretnék új emberekkel találkozni, úgy személyiségeket megismerni, de ezzel egyelőre várnom kell. (szeptemberben Budapestre költözöm)

#6: Annyira beszari vagyok, hogy ez gyakorlatilag lehetetlen :D

Kis városban élek, itt nem nagy a választék; na meg, nem is igazán járok más társaságokba, eléggé be van betonozva a baráti társaságom, sosem találkozom új emberekkel.

Az irigységet nem igazán negatív értelembe véve értettem, hanem mint elkeseredettség, amolyan „én miért nem vagyok olyan, mint ők” dolog.

#7: Szokásom túlbonyolítani a dolgokat... xD

Van egy nagyon csúnya gyerek a suliban, de akkora arca van, hogy neki is szép barátnője van...

Egyébként (de ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert nagyon kevés emberrel találkoztam idáig), azt tapasztaltam, hogy a lányok ezekre a bulizós köcsögökre buknak, akik gyúrnak, fociznak, stb. És aki nem ilyen, az nyomi, és ki van közösítve a „menők” közül, ők pedig alakítanak maguknak saját, nyomi klikkeket. Itt legalábbis ez megy.

2013. márc. 29. 19:36
 9/15 A kérdező kommentje:
„úgy személyiségeket megismerni” → ÚJ személyiségeket megismerni :D
2013. márc. 29. 19:43
 10/15 anonim ***** válasza:
szóval akkor megbocsájtassz nekem?
2013. márc. 29. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!