Irigy vagyok a barátnőmre?
A barátnőm az a tipikus jó tanuló, szép, vékony, népszerű, most már barátja is van.
Én pont az ellentéte vagyok: művésztípus, introvertált, nem vagyok csinos sem, jó tanuló vagyok, de nem az, aki bemagolja a dolgokat, hanem aki megérti az összefüggéseket. Soha nem volt még barátom és ha ketten vagyunk, mindig őt nézik meg a fiúk, engem észre sem vesznek...
Nagyon szeretem, és jóban vagyok vele, de nem tudok mit kezdeni az irigységemmel, ő mindenben sikeres én meg csak egy szerencsétlen lúzer vagyok
Igen, irigy vagy! Ezt tudod is, úgyhogy nem értem a kérdést... :/
Mennyi idős vagy?
Nem akarok irigy lenni, de ha azt mondanám, nem vagyok az, azzal magamnak is hazudnék. Valljuk be, mindannyian voltunk már irigyek...
Onnan tudom, hogy mindig őrá figyelnek, mert ő tipikus modell alkat én meg semmilyen
18 vagyok
Akkor abból a semmilyen kinézetedből hozd ki a maximumot, DE(!) ne másoknak akarj tetszeni, hanem magadnak, magadért csináld!! Legyél önmagad! Ennyi elég...
Talán még valami sport jó lenne, akár ismerkedés szempontjából is ;)
Az irigységet azt magadban kell elintézned. Jó lenne, ha csak magadra figyelnél! Mi zavar benned legjobban?
Azt írtad: "introvertált, nem vagyok csinos sem". Ezeken lehet változtatni valamennyire, mert gondolom most nem érzed így jól magad a bőrödben, ugye? :/
Tehát akkor külsőre kihoztad magadból a maximumot... Próbáld meg a belsődre is! :)
A beszélgetést gyakorolni kell! Máshogy nem megy...
Menni fog az! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!