Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Irigy vagyok mindenkire. Mit...

Irigy vagyok mindenkire. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és folyton irigy vagyok mindenkire:Akinek több pénze van, akinek jobb pasija van, aki jobb helyre megy nyaralni,aki jobb munkákat kap, aki többet jár szórakozni, akit mindenki szeret,aki eredményes a sportban (amit én abba kényszerültem hagyni)...tehát szinte mindenre irigy tudok lenni :( annyira rossz már :(Persze idegen emberekre nem leszek irigy csak olyanokra akiket még ha csak látásból is , de ismerek...

most pl azért lettem irigy egy általam nem éppen kedvelt lányra mert helyes a pasija és sikeres...:/

Mit csináljak ????

Pedig én is szép vagyok és értelmes is,elég módos a családom, a barátom is nagyon jól néz ki , de nem vmi sikeres az életben...Tisztában vagyok vele h ha pl egy korombéli lány kívülről látná az életemet akkor lenne oka neki is féltékenynek lenni rám...és mégis..semmivel nem vagyok elégedett...

Ha mégis meggyőzöm magam h márpedig nagyon szép vagyok, semmiben nem szenvedek hiányt, vannak nagyszerű barátaim, pasim, akkor az is csak ideig óráig tart , és utána ha valakiről hallok valami kis pletykát h milyen jó annak az illetőnek akkor máris megesz az irigység...:/

undorodom magamtól.

Ti mit tennétek?

csak engem emészt folyton a sárga irigység???

2011. júl. 5. 18:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Jahh és azt még hozzátenném hogy én csak olyanokra vagyok irigy akiket nem kedvelek, vagy nem ismerek annyira, tehát ha pl a szerelmemnek vagy családtagnak jön össze vmi arra egyáltalán nem vagyok féltékeny hogy bezzeg neki miért ...sőt, nagyon is örülök neki..

de ha valaki olyat ér sikerélmény vagy bármi (amiket fentebb felsoroltam) akkor már kész vagyok... ez idővel persze elmúlik..(de van hogy nem múlik el mert amikor rágondolok nagyon rossz kedvem lesz) de abban a pillanatban iszonyatosan sz.r érzés, szörnyen féltékeny tudok lenni...

2011. júl. 5. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nem kedveled, persze hogy benned van az hogy "áááh, neki jobb..." az ember egyik rosz tulajdonsága. nekem régen volt ilyen, most már nem is érdekel ha valakinek "jobb" valamije.
2011. júl. 5. 18:23
 3/13 Biasa válasza:
100%
Az irigységedet pozitívan is fel tudod használni.Motiváljanak azok a dolgok, ami miatt irigységet érzel.Ha egy csinos lányra irigykedsz, járj el tornázni.Ha valakinek a fizetésére irigykedsz, tanulj tovább, képezd magad, hogy te is jó helyen tudj elhelyezkedni.Mindenek előtt pedig fogadd el önmagad, úgy ahogy vagy.Azt se feledd, hogy a többi ember is valamit feláldozott a sikeréért.
2011. júl. 6. 16:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy mindenkinek van/volt/lesz sárga időszaka :D De egyszer ez is el fog múlni, mint minden más rossz érzés. Jól mondja az előttem szóló, próbálj hasznot kovácsolni a többi emberre vonatkozó észrevételeidből, mert ha ezek plusz löketet adnak, akkor nagyon sokat lehet fejlődni általuk az élet bármely területén.
2011. júl. 6. 19:03
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Búj a wc lyukba !
2011. júl. 6. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Én most irigy vagyok rád, mert ennyi a gondod.

Ilyen a személyiséged, és kész. Nem lehet veled valami könnyű (már bocsánat).

2011. júl. 27. 07:23
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Abból hogy nem vagy sikeres az életben és a szüleid módosak, valamint irigy vagy mint állat, arra következtetek hogy el vagy kényeztetve. Nem is kicsit. Nem kaphatsz meg mindent amit szeretnél, pláne ha nem is teszel érte semmit. Próbálj meg a saját lábadra állni, tegyél meg mindent a saját boldogulásodért, és akkor hátha jobban fogod értékelni azt amid van, és akkor nem mindig azzal leszel elfoglalva hogy másnak mennyivel jobb. Nem hullik minden az öledbe. Engem is idegesíthetnének azok a hülye p.csák akik 7-es bmw-vel járnak, mert apci, vagy a 40 éves pasijuk megvette nekik:D De nem nagyon érdekel, hisz gazdag szüleim nekem már nem lesznek, 40 éves gazdag pasim meg max csak akkor ha én is kb annyi leszek:D Most sem érzem az irigységet hogy neked ez a legnagyobb problémád az életedben. Csak kicsit bosszant, és felpofoználak legszívesebben hogy észhez térj. Tessék csak szégyellni magad hogy másoktól irigyled ami nekik jutott, nagyon helyes:) Valószínű ilyen a természeted, és ha még el is kényeztettek hát akkor nem csoda ha itt tartasz. Én azt javasolnám még, hogy kevésbé érezd magad undorítónak, hogy az helyett hogy másoktól sajnálod a javakat, menj és segíts valahol ahol szükség van rá. Ha van időd legyél önkéntes valahol. Ha közelről meglátod mennyire nyomorult sorsú élőlények vannak talán, reméljük nem leszel ilyen önző, telhetetlen, gonosz ember. Nem vagy te arra hivatott hogy eldöntsd hogy ki érdemel jobbat nálad bármiből is. Ilyen az élet, fogadd el.
2011. júl. 27. 08:49
 8/13 extra special thanx ***** válasza:
6%
te egy nagyon undok ember vagy, szörnyű természettel. ha egy lakatlan szigetre költöznél, rögtön megszűnne a problémád.
2011. júl. 27. 14:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát, irigy vagyok rád, hogy csak ennyire:P Én mindenkire irigy vagyok, mondjuk én a pasiügyekért nem. Legfőképpen azért, hogyha valaki szebb (az meg nem olyan nehéz).
2011. júl. 27. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is tudok irigy lenni, de én nem vagyok jómódú, sose voltam még nyaralni, sokat nélkülözök szóval ha így nézzük akkor ez "érthető". Viszont ilyenkor arra gondolok, hogy másnak még ennél is rosszabb, nincs tető a feje felett, nincs mint ennie, nincs munkája. Gondolj arra hogy ők meg rád irigyek, hogy el tudsz menni nyaralni (még ha nem is oda ahova szeretnél), van mit enned, van barátod! Más meg epekedik érte, hogy őt is szeresse valaki!
2011. júl. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!