Irigy vagyok mindenkire. Mit tegyek?
20 éves lány vagyok és folyton irigy vagyok mindenkire:Akinek több pénze van, akinek jobb pasija van, aki jobb helyre megy nyaralni,aki jobb munkákat kap, aki többet jár szórakozni, akit mindenki szeret,aki eredményes a sportban (amit én abba kényszerültem hagyni)...tehát szinte mindenre irigy tudok lenni :( annyira rossz már :(Persze idegen emberekre nem leszek irigy csak olyanokra akiket még ha csak látásból is , de ismerek...
most pl azért lettem irigy egy általam nem éppen kedvelt lányra mert helyes a pasija és sikeres...:/
Mit csináljak ????
Pedig én is szép vagyok és értelmes is,elég módos a családom, a barátom is nagyon jól néz ki , de nem vmi sikeres az életben...Tisztában vagyok vele h ha pl egy korombéli lány kívülről látná az életemet akkor lenne oka neki is féltékenynek lenni rám...és mégis..semmivel nem vagyok elégedett...
Ha mégis meggyőzöm magam h márpedig nagyon szép vagyok, semmiben nem szenvedek hiányt, vannak nagyszerű barátaim, pasim, akkor az is csak ideig óráig tart , és utána ha valakiről hallok valami kis pletykát h milyen jó annak az illetőnek akkor máris megesz az irigység...:/
undorodom magamtól.
Ti mit tennétek?
csak engem emészt folyton a sárga irigység???
Jahh és azt még hozzátenném hogy én csak olyanokra vagyok irigy akiket nem kedvelek, vagy nem ismerek annyira, tehát ha pl a szerelmemnek vagy családtagnak jön össze vmi arra egyáltalán nem vagyok féltékeny hogy bezzeg neki miért ...sőt, nagyon is örülök neki..
de ha valaki olyat ér sikerélmény vagy bármi (amiket fentebb felsoroltam) akkor már kész vagyok... ez idővel persze elmúlik..(de van hogy nem múlik el mert amikor rágondolok nagyon rossz kedvem lesz) de abban a pillanatban iszonyatosan sz.r érzés, szörnyen féltékeny tudok lenni...
Én most irigy vagyok rád, mert ennyi a gondod.
Ilyen a személyiséged, és kész. Nem lehet veled valami könnyű (már bocsánat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!