Irigy vagyok az életére. Tudom ez így nagyon nem jó, de ezen hogyan változtassak?
Fiatalon én is úgy gondoltam,hogy rengeteg minden köt Magyarországra.Aztán elérkezett az idő,amikor útrakeltem.6 év távollét után már nem hiányzik semmi Magyarországról,6 éve nem voltam ott és nem szándékozom visszamenni,a szüleim meg bármikor jönnek-mennek.
Ne irigykedj,szedj össze egy indulótőkét,vegyél egy retur jegyet és irány!Akár Amerika!
Ez ilyen dugni is akarsz, de szűz is szeretnél maradni helyzet.
Ha olyan sok minden köt ide, akkor minek irigykedsz?
Ha nincs 6 bedőlt devizahiteled, és nem állsz totál szarul anyagilag (vagy éppen ezért) miért nem fogod magad, és mész ki? Némi indulótőkébe kerül, angol nyelvtudás kell hozzá, és annyi. Esetleg valami végzettség, ha nem takarítani akarsz.
Köszi a válaszokat.
Ezek miatt nem mehetek:
- a nagyszüleim rám vannak szorulva (a szüleim nem élnek)
- van egy házam (örökség amit szintén nem szívesen hagynék itt)
-nincs kivel elmennem
-nincs olyan akire ott számíthatnék, egyedül meg nem tudnék boldogulni
Ilyesmi dolgaim vannak, bár tudom a nagyszüleimen kívül senkinek sem hiányoznék innen (na jó a kutyámnak) mert a rokonokkal 1 héten egyszer ha beszélek, és 1 évben egyszer ha találkozunk.
1. válaszoló nem minden esetben lehet megvalósítani az álmokat.
Kérdező nem vagy irigy, csak természetes emberi gondolatokkal bírsz.
Én is irigy lennék az ismerősödre. Nekem is vannak ilyen "jól összejött neki az élet" ismerőseim...
Ha csak azt irigyled hogy világot látott, azt még te is megteheted,nem?:)
Amúgy engem ha elkap az irigység vkivel kapcsolatban, mindig találok valamit, ami miatt viszont az illető lehetne irigy rám.:)
Hát az a helyzet, hogy nem csak ezt irigylem tőle...
Ő 7 éve párkapcsolatban él (kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel) 1 éve laknak együtt. (A barátját nem irigylem, mert nagyon nem bírom, de a lánnyal szeretik egymást nagyon). Ő külsőleg is olyan tipikus "menőcsaj" volt mindig: bátor volt, nagyszájú, önbizalommal teli akit mindenki kedvel. Most ez is egy undorító gonosz dolog, de én az anyukáját is irigylem. Nekem gyerekkoromban haltak meg a szüleim, sokszor már olyan mintha nem is ismertem volna őket annyira gyerek voltam. Szinte csak fényképekről meg videóról ugranak be emlékek. Ő az anyukájával sok közös programot csinál, úgy néznek ki mint a testvérek: csinosak, fiatalok stb....
Áhh most ez így olyan mint az én édesanyámat így megbántanám ezzel, hogy ezt gondolom, de nagyon-nagyon hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!