Irigy vagyok az életére. Tudom ez így nagyon nem jó, de ezen hogyan változtassak?
Meg van ez a barát téma még:
Mivel nekem nincs (nem is volt semmi komoly) mindig kérdezik a rokonok, hogy: "na és X-nek van?" Már néha azt hazudom, hogy nincs, pedig mindenkinek van körülöttem,h ogy ne érezzem magam akkora vesztesnek. De közben meg belül érzem, hogy az vagyok, mert nekik ugye van (hiába mondom azt hogy nincs). És mivel nekik van, hamarabb fogják elkezdeni a felnőtt életüket is mint én...Ebben a dologban is alul maradok minden ismerőshöz képest.
Na ez a osztálytáras hasonlítás nálunk is ment... :(
Akit mindig megkérdeztek, hogy hanyast kapott, ma is sikeres, viszont jó hátszele van. Sok szép helyen járt már a világban. Én meg... na mind1. Ő külföldön tanul, gyönyörű. Nekem meg még a nyelvvizsgám sincs meg és mellette nem is vagyok szép.
régebben én is beleestem ebbe a hiába, de tény, h senkinek sem tökéletes az élete.
volt egy lány az osztályban, akit néha nagyon irigyeltem, h tehetős szülei vannak, szereti egymást a család, a lány szép karcsú, van barátja.
aztán kiderült, h a szüleinek látszatházassága van, a barátjával rengeteget veszekednek.
pontosan olyan életet élek, amilyen szeretnék, nem cserélnék senkivel, magamból hozom ki a legjobbat. nem hasonlítgatom magam máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!